defendere motor aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,653

gomera

Kamp II
Yer
TRABZON
arkadaşlar merhaba,

geçenlerde bir yayla gezisinde şanzumanımı darmaduman edip tamamen kırdıktan sonra şanzumanımı komple yeniledim. hazır şanzumanı yenilemişken motorada bir el atayım dedim.

sizden ricam bildiğiniz uygun fiyatlı 200 tdi , 300 tdi veya puma motor satan arkadaşlarınız varsa irtibata geçmem için bir tel numarası bildirebilmenizdir.

şimdiden ilginize teşekkür ederim.

kolay gelsin ve bol çamurlu günler.. :smiley:))

Etiketler
Ynt: defendere motor aranıyor

Merhaba ;

Aradığınız motorlar Defender sevdalılarının ismini sıkça telaffuz ettikleri türden :smiley: Ben de dahil olmak üzere birçok Defender sahibi bu motorlardan edinmek istiyor..Ben size ustamın telefonunu vereyim..Onunla bir konuşun size yardımcı olacaktır..

Ser-Oto

Serkan Usta 0532 563 8367

Saygılar

Cenk

çok tip motor buldum. td5 puma 300 tdi 200 tdi ama çok uçuk rakamlar istiyorlar taha. sanırım bd30 alacam. buldum bir tane. onu araştırıyorum. eğer motorun durumu iyise sıkıntı yok. eğer iyi değilse aramaya devam.

bd 30 iisterseniz benim ustam sıfır topladı bi tane motor 10 numaradır eminim aynısından banada taktı ama fiyat olarak 5000 tl nin altında degildir ...ama işçiliği görseniz tamamen sıfır yapıyo en ufak vidayı galvaniz boya isteyen yerler boya görseniz sıfır gibi yapıyo hatta resim koyayım .....saygılar duran

2nmpm.jpg

75JDJ.jpg

k7tQV.jpg

söylemeyi unutmuşum usstamız adanada motor adanada yaniii saygılar

buna ne kadar istiyor duran abi. ben benzinliyi dizele çevirme işini araştırıyorum bi yandan. defenderla bozdum kafayı.

kardeş 5000 tl nin altına vermiyo bana öyle dedi yalnız benzinli dizel olmuyor diye biliyorum iyi araştırmak lazım ne yaptın bu arada arabanı görmek isterim bi ara.....

bd 30 için bence yüksek rakam.. Ben benim motoru satıp benzinli v8 takmayı planlıyorum :smiley: Bir arkadaşa fiyat verdim İntercooler radyatör,eksoz sistemi, motor 6 lira. Arkadaşta düz motor var onu satıp alacak bekliyorum..

doğrudur çok gelebilir ama bence deger neden,,,motoru alıyo komple söküp dagıtıyor tamir edeiyor ne gerekiyorsa yapıp satıyor öyle al tak git degil yanii garantili iş yapıyo ustamız zaten burda catır catır satıyo şimdi alıyorum deseniz 2 ay sonra gün verir....saygılar

Her malın bir alıcısı vardır tabi.
Asıl merak ettiğim bu motorları nasıl işletiyorlar. Büyük ihtimal numara çakıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,187
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler