NVR01' Alıntı:doğrudur fiyat bu ustamızın dediği gerisi beni ilgilendirmiyo isteyen istedigi yerden 2000 tl ye de alır,.burdaki amaç insanlara yardımcı olmak sanki motor benim ve ben satıyormuşum gibi oldu konu yanlış anlaşılmasın 5000 tl ye bu motor var isteyen olursa diye resim koyuldu yoksa banane kim almış kim almamış sizde yanlış anlamayın gomera nickli beyefendi ben bu lafı konuya söyluyorum konuyu yeni gören insanlar bizi yanlış felan anlamasın diye saygılar..
göktu' Alıntı:v8 i nasıl işleteceksin taha?
gomera' Alıntı:taha geçmiş olsun. filtren tıkanmış yolda kalmışsın murat öyle dedi.![]()
tahaozak' Alıntı:işletmiyecemkiiki senede bir motor değiştirip doğru muayeneye
![]()
gomera' Alıntı:bugün eve gelince bendeki dağılmış şanzumana baktımda r380 alana kadar seni idare edecek geri vites dişlisi var bende. getireyim tak arabaya kullan istersen. bir işe yarasın evde durana kadar...![]()
Şu an günlük kullanıyorum. v8 hayalini gerçekleştirebilirsem pinti bir araba alacamberk' Alıntı:harıka fıkır yaaaa))) gercekten tebrık edıyorum senı
gunlukmu kullanıyosun pekı sen aracı? gaz maz takmıcaksın ozaman?
Benimki şu an sadece bir hayal, derin araştırmadığım için sorunun cevabını bilmiyorum. Tahaminen RN şanzımana geçmek gerek diye düşünüyorum.huseyinyilmaz' Alıntı:v8 de şanzuman vs değiştirmek gerekmeyecek mi sadece motor değiştirmek yeticek mi ki?