defendere motor aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,671
Ynt: defendere motor aranıyor

işletme kısmı araç sahiblerine düşüyor uğraşılması gereken bi işde o esas dert yani ama dizel e dizel oldugu için sorun olmuyo diyolar....saygılar

Etiketler

bd30 için 5.000 tl çok yüksek bir fiyat. ustanın yaptığı iş sadece bakım ve temizliktir. eğer kapak çatlak veya turbo arızalı olsa ve yahutta pompa enjektör arızalıysa değil 5.000 liraya 7.000 den aşağıya çıkmaz. bu motorların en temizi 3500 lira. o yüzden bence bu fiyat uçuk bir rakam. 5.000 üzerine 1-2 daha koyup puma taktırtmak daha mantıklı.

doğrudur fiyat bu ustamızın dediği gerisi beni ilgilendirmiyo isteyen istedigi yerden 2000 tl ye de alır,.burdaki amaç insanlara yardımcı olmak sanki motor benim ve ben satıyormuşum gibi oldu konu yanlış anlaşılmasın 5000 tl ye bu motor var isteyen olursa diye resim koyuldu yoksa banane kim almış kim almamış sizde yanlış anlamayın gomera nickli beyefendi ben bu lafı konuya söyluyorum konuyu yeni gören insanlar bizi yanlış felan anlamasın diye saygılar..

NVR01' Alıntı:
doğrudur fiyat bu ustamızın dediği gerisi beni ilgilendirmiyo isteyen istedigi yerden 2000 tl ye de alır,.burdaki amaç insanlara yardımcı olmak sanki motor benim ve ben satıyormuşum gibi oldu konu yanlış anlaşılmasın 5000 tl ye bu motor var isteyen olursa diye resim koyuldu yoksa banane kim almış kim almamış sizde yanlış anlamayın gomera nickli beyefendi ben bu lafı konuya söyluyorum konuyu yeni gören insanlar bizi yanlış felan anlamasın diye saygılar..

NVR01 nickli beyfendi konuyu başlatan benim ayrıca benim yorumum size değil sizin ustanızın yaptığı iş üzerineydi. sizde bunu üzerinize alınmayın eğer ustanız gezenbilir.com üyesi ise o alınsın. kişiler tanık oldukları veya şahit oldukları bazı konuları burda diğer arkadaşlar ile paylaşırken istemeyerekte olsa kendilerinide konu içine kattığı için mecbur bahsettiği konunun bir parçası oluyor. konu hakkında muatap kendisi oluyor. bu gibi anlaşmazsızlıklar tamamen yanlış anlaşılmadan dolayı oluşuyor. ayrıca benim adım nickimin altında yazıyor. eğer sizde nickinizin altına adınızı yazarsanız adınızı bilmeyen kişiler ve bu konuyu yeni okuyan arkadaşlarımız size adınızla hitap eder. arada tatsızlık çıkmaz ve çıkmasınada sebebiyet verilmez.

yaw ne diyon sen dayı yaw olayı kaşar peyniri edip sündürmüşsün ne alınacam banane ne alırsan al istedigini tak ben inasanlık yaptım böyle böyle dedim sende kafanda yazdın çizdin oynuyorsun ne halin var ise gör ..... :D :D :D :D

bugün eve gelince bendeki dağılmış şanzumana baktımda r380 alana kadar seni idare edecek geri vites dişlisi var bende. getireyim tak arabaya kullan istersen. bir işe yarasın evde durana kadar... :smiley:

tahaozak' Alıntı:
işletmiyecemki :D iki senede bir motor değiştirip doğru muayeneye :smiley:

harıka fıkır yaaaa :smiley:))) gercekten tebrık edıyorum senı :smiley: gunlukmu kullanıyosun pekı sen aracı? gaz maz takmıcaksın ozaman?

v8 de şanzuman vs değiştirmek gerekmeyecek mi sadece motor değiştirmek yeticek mi ki?

gomera' Alıntı:
bugün eve gelince bendeki dağılmış şanzumana baktımda r380 alana kadar seni idare edecek geri vites dişlisi var bende. getireyim tak arabaya kullan istersen. bir işe yarasın evde durana kadar... :smiley:

Buldum şanzıman malesef rn şanzıman değilmiş :( benim şanzımanı aşağıya alayım haberleşelim.

berk' Alıntı:
harıka fıkır yaaaa :smiley:))) gercekten tebrık edıyorum senı :smiley: gunlukmu kullanıyosun pekı sen aracı? gaz maz takmıcaksın ozaman?
Şu an günlük kullanıyorum. v8 hayalini gerçekleştirebilirsem pinti bir araba alacam ;)

huseyinyilmaz' Alıntı:
v8 de şanzuman vs değiştirmek gerekmeyecek mi sadece motor değiştirmek yeticek mi ki?
Benimki şu an sadece bir hayal, derin araştırmadığım için sorunun cevabını bilmiyorum. Tahaminen RN şanzımana geçmek gerek diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,188
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler