iki araçta aynı arkadaşım bağlayanda kenan çarpışantürk valla ben ondan daha usta ve dahaiyi bilmem aracının arkaları orj kilitli difrasiyel lastik a/t zaten resimler ve videolarda görünce anlaşılıyor son zorlamada zincirler kırıldı ve atıldı
fastgame mustafa arkadaşım ismail abiminde dediği gibi tek olmak sorun yarata bilir olmadı bir topik aç bak nasıl gezi oluyor hem daha zevkli hem daha güvenli olur
Merhaba arkadaşlar,
Güzel gezi olmuş, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Zaten güzel kişiler hep güzel şeyler yaparlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
ismail bey sizleri buradan takip etmek hem güzel hemde kötü.güzelliği sayenizde bizlerde gitmiş kadar oluyoruz,kötülüğü gidememenin üzüntüsü oluyor içimizde.umarım birgün tanışır ve çayınızı içmeye geliriz.balıkesirden özay kurt (bu arada hala sizin satmış olduğunuz gibi bir vx80 yok maalesef.onu kaçırınca 2.0 v6 vitara aldım)
Özay bey merhaba,
birgün bu taraflara yolunuz düşer inşallah da beraber çıkılır.Dert etmeyin.Balıkesirin cografyasıda iyidir.Bekleriz her zaman..
-vx80 i satmadım.Belki açıklamama rastgelmemişsinizidir.Oglum motosiklet düşkünü idi.Gitgide yüksek cc motorlara dogru kayıyor. ???
Az da olsa offroada meyilli idi.Bu sevdadan vazgeçirmek için..motoru aldım.vx80 i verdim ;D şimdi motoru satmaya çalışıyorum..Bakalım...
yasakşehir07' Alıntı:
ismail bey sizleri buradan takip etmek hem güzel hemde kötü.güzelliği sayenizde bizlerde gitmiş kadar oluyoruz,kötülüğü gidememenin üzüntüsü oluyor içimizde.umarım birgün tanışır ve çayınızı içmeye geliriz.balıkesirden özay kurt (bu arada hala sizin satmış olduğunuz gibi bir vx80 yok maalesef.onu kaçırınca 2.0 v6 vitara aldım)
" güzel insanlar hep bir araya gelince güzel işler çıkar."
sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Güzel gezi olmuş, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Zaten güzel kişiler hep güzel şeyler yaparlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.