Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,850
Ynt: Delmece Yaylası Yollarında 3 Araç

Fotoğraflar geldikçe gezinin ne kadar keyfili olduğu ortaya çıkıyor sağol İsmail ağbi sen olmazsan gözlerimiz bayram yapamıyacak ;)

Etiketler

fotograflar arif çarpışantürkten

delmece yaylası 05.02 (2).jpg

delmece yaylası 05.02 (5).jpg

delmece yaylası 05.02 (9).jpg

delmece yaylası 05.02 (1).jpg

delmece yaylası 05.02 (3).jpg

Bugün bende delmeceye çıkayım dedim..

Tek araçla ve araçta tek başıma...

Ama biraz ilerledikten sonra yol kötüleşti...kar buza dönüşmüş.. geri döndüm..

Resim1.jpg

Mustafa kardeşim,

mümkünse tek başına offroada çıkma..her zaman tedbir iyidir.Allah etmesin ne olur ne olmaz..

Telefonum 05337409993 eger ararsan hafta sonları Salih bey de var Toyota VX100 ü var..

Bir gezi yaparız..hemde tanışmış oluruz..Lastigin BF mi ..

Tavsiyen için teşekkürler İsmail abi..

Ben zaten çok zorlamadan gezinti amaçlı, bir bakayım etrafa diye çıkmıştım...Araç zaten standart...Lastikler kar lastiği DUNLOP....

Bazende sugören tarafına gidiyorum.Orada çok güzel yerler var.3-5 araç olsa güzel bir gezinti yapılabilir..

Bende görüşmek,tanışmak isterim..Telini kaydediyorum....

Resim2.jpg

Resim3.jpg

Resim4.jpg

Resim5.jpg

Resim6.jpg

iki araçta aynı arkadaşım bağlayanda kenan çarpışantürk valla ben ondan daha usta ve dahaiyi bilmem aracının arkaları orj kilitli difrasiyel lastik a/t zaten resimler ve videolarda görünce anlaşılıyor son zorlamada zincirler kırıldı ve atıldı

ismail bey sizleri buradan takip etmek hem güzel hemde kötü.güzelliği sayenizde bizlerde gitmiş kadar oluyoruz,kötülüğü gidememenin üzüntüsü oluyor içimizde.umarım birgün tanışır ve çayınızı içmeye geliriz.balıkesirden özay kurt (bu arada hala sizin satmış olduğunuz gibi bir vx80 yok maalesef.onu kaçırınca 2.0 v6 vitara aldım)

Özay bey merhaba,
birgün bu taraflara yolunuz düşer inşallah da beraber çıkılır.Dert etmeyin.Balıkesirin cografyasıda iyidir.Bekleriz her zaman..
-vx80 i satmadım.Belki açıklamama rastgelmemişsinizidir.Oglum motosiklet düşkünü idi.Gitgide yüksek cc motorlara dogru kayıyor. ???
Az da olsa offroada meyilli idi.Bu sevdadan vazgeçirmek için..motoru aldım.vx80 i verdim ;D şimdi motoru satmaya çalışıyorum..Bakalım...

yasakşehir07' Alıntı:
ismail bey sizleri buradan takip etmek hem güzel hemde kötü.güzelliği sayenizde bizlerde gitmiş kadar oluyoruz,kötülüğü gidememenin üzüntüsü oluyor içimizde.umarım birgün tanışır ve çayınızı içmeye geliriz.balıkesirden özay kurt (bu arada hala sizin satmış olduğunuz gibi bir vx80 yok maalesef.onu kaçırınca 2.0 v6 vitara aldım)

Teşekkürler Niyazi bey..

" güzel insanlar hep bir araya gelince güzel işler çıkar."

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Güzel gezi olmuş, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Zaten güzel kişiler hep güzel şeyler yaparlar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

yani vx 80 hala sizde öylemi :D ben para biriktirmeye başlayayım yeniden ;D inşallah yolumuz düşer.sizleri tanımaktan memnun olurum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.