Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GencSamet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,335

GencSamet

Ana Kamp
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19102&Productid=spordelta892

Üniversiteden arkadaşımla yazın daha çok plaj kenarlarında kamp yapmayı düşünüyoruz. Kesin olarak karar vermesekte 1 hafta civarında sürecegini tahmin ediyoruz. Yukarıdaki çadır bizim işimizi görür mü yoksa sorun çıkartır mı? Ögrenci oldugumuz için şimdilik daha masraflı çadırlara geçmek istemioruz aşagı yukarı bu fiyatlarda başka çadır önerileriniz var mı?
--Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz

Önbilgi ile konuşmam gerekirse tek katlı olduğu için güneş altında fazlaca sıcak yapabilir içeriyi, fakat boyutlarına bakarsak 2,05*1,50 gayet büyük ve rahat olabilir kısaca boyutu iyi çin malı ucuz birşey ama ben de düşünebilirim bir yorumları dinleyelim önce

Yorumun için teşekkürler bugün metroya gittim 50 milyona 3 kişilik daha güzel çadır vardı. Bu tarz dandik çadırların daha iyilerini gördüm 35 40 liraya ekstradanda kargo parası ödemek zorunda kalmazsın orayada bakmanı tavsiye ederim

Bende aynı çadırdan var, festivallerde falan kullanmak için almıştım. Kurulumu kolay çiseleyen yağmmurda suda geçirmez, rüzgara karşı hafif dayanıklıdır. Senin yapacağın işte işini görür. İki kişide çok rahat olmasada sığıyor.

Benim çadır, fazlalığa çıktı istersen 2. elden alabilirsinz, hem bende öğrenciyim kolay anlaşırız

GencSamet' Alıntı:

kardeş bu 60 lira yazıyor yanlış anlamışsın ya da indirim falan olabilirmiş o zaman
aldığın çadır da hayırlı olsun
hiçbir yırtığı yarığı yoksa ve fermuarı felan herşeyiyle sağlamsa seninki pm den konuşalım fiyat yaz bana

Deniz kenarında konaklama yapacaksanız tek katlı çadır tercih etmeyin,gece yağan çiğ çadırın içini ıslatır.Çift katlı (tenteli) çadır tercih edin.

Asasian tavsiyen için teşekkür ederim.
enjn internet fiyatı 60 ama metroda fiyatı 30 onu söylemek istedim.

SON KONULAR - FORUM