KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geçen hafta sonu tatilimden deniz manzaraları
(Hakan sen istersen begenme, ben zaten guzel çektiğimi iddia etmiyorum, sadece tatilimi sizlerle paylaşim dedimdi :-\ :-[ )
ilk kareyi begendin de diğerlerini begenmedin mi yani, bunu mu demek istiyorsun sen banaaa sen benim resimleri mi beğenmiyor musunnnnn yani
madem oyle ben de senin yukarıda cektigin ilk kareyi begendim guzel ama gerçekten kızıllık falan, pek romantikmiş karşısında iyi şarap yudumlanır bu manzaranın
oyyyyyyyyyyy bu kartpostal mı fotograf mı,
fotografsa siz mi çektiniz, başkaları mı cekti,
siz cektinizse buraya nasıl gidilir, buraya gittim diyelim, bunun karşısında bi şarap içmek çok çok ayıp olur, ben ne varsa içerim yaaaaa... zula yapar giderim, tekel bayisi alır giderim... bunun karşısında bi şarap içilmez, ne varsa içilir: fiyuvvvvvvv diye bi ıslık öttürcem de beceremiyorum, mükünse siz benim yerime öttürür müsünüz?
hayırrrr öyle güzel öyle güzel kiiii.. bunun gerçek olması imkansızmış gibi geldi bana, lütfen kırılma, lütfen inanılmaz güzel bir resim... benim bu zamana kadar gördüğüm en güzel manzara... hakkaten sadece şarap içmek ayıp olur, haksızlık etmiş olurum ben o manzaraya... böyle bir manzara karşısında tüm içkiler içilir, hatta hiçbiri içilmez, içilmeden direk sarhoş olunur.. Müthiş, yüreğine sağlık çok begendim