Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,626

VforVendetta

dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat
Yer
istanbul
Geçen hafta sonu tatilimden deniz manzaraları
(Hakan sen istersen begenme, ben zaten guzel çektiğimi iddia etmiyorum, sadece tatilimi sizlerle paylaşim dedimdi :-\ :-[ )

bu deniz degil ama birazdan deniz olacak

deniz olmak üzere

demiştim dimi deniz olacak diye

Etiketler
Ynt: Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn

Vfor çok güzelmiş resimler..Hangi okyanus bu?..Bu kadar güçlü gelgit görmemiştimde ..Şaka bir yana ilk kareyi begendim ben bulutlar ve nehir...

Ynt: Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn

İzmit körfezi..Dün Otoyol kenarı Hereke

Ynt: Deniz Ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn

Transporter' Alıntı:
Vfor çok güzelmiş resimler..Hangi okyanus bu?..Bu kadar güçlü gelgit görmemiştimde ..Şaka bir yana ilk kareyi begendim ben bulutlar ve nehir...

o geldit degil ki tsunami

SAROZ-ERİKLİ burası...

ilk kareyi begendin de diğerlerini begenmedin mi yani, bunu mu demek istiyorsun sen banaaa sen benim resimleri mi beğenmiyor musunnnnn yani

madem oyle ben de senin yukarıda cektigin ilk kareyi begendim guzel ama gerçekten kızıllık falan, pek romantikmiş karşısında iyi şarap yudumlanır bu manzaranın

çanakkale körfezinin ege denizi ile buluştuğu kesim.

Deniz. Her hali ve her şekliyle her daim güzel.. heleki güneşin kızıl tonları ile buluştuğunda.. Ellerinize sağlık arkadaşlar.

felice ben senin fotoğrafndaki manzara karşısında da çok güzel şarap içerim beee... ayy boyle giderse bu başlıkta alkolik olcam

Şarap için burayıda önerebilirim....

oyyyyyyyyyyy bu kartpostal mı fotograf mı,
fotografsa siz mi çektiniz, başkaları mı cekti,
siz cektinizse buraya nasıl gidilir, buraya gittim diyelim, bunun karşısında bi şarap içmek çok çok ayıp olur, ben ne varsa içerim yaaaaa... zula yapar giderim, tekel bayisi alır giderim... bunun karşısında bi şarap içilmez, ne varsa içilir: fiyuvvvvvvv diye bi ıslık öttürcem de beceremiyorum, mükünse siz benim yerime öttürür müsünüz?

çok kırıldım şimdi..... ???

hayırrrr öyle güzel öyle güzel kiiii.. bunun gerçek olması imkansızmış gibi geldi bana, lütfen kırılma, lütfen inanılmaz güzel bir resim... benim bu zamana kadar gördüğüm en güzel manzara... hakkaten sadece şarap içmek ayıp olur, haksızlık etmiş olurum ben o manzaraya... böyle bir manzara karşısında tüm içkiler içilir, hatta hiçbiri içilmez, içilmeden direk sarhoş olunur.. Müthiş, yüreğine sağlık çok begendim

Açtığınız başlığa son resimlerimdir.............

Abant Taksim otelin numarasını hatırlayadığım birinci kattaki odasından göl manzarası

Ben sanırım anlatmak istediğimi yanlış anlattım sanırım bana gücendi...