Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,774
Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

Tek başıma taaaaa söbüce yaylasına gittim. Organize olsaydınız yanınıza gelecektim ::smiley: Hayırlısı bakalım ;)

Etiketler

veteriner' Alıntı:

Ekibin toplanmasından umudu kestiğim için biz Bozdağ rotasını yeni Suzuki ile pazar gün tek araç olarak yaptık.İnişte kanyon- dere içi karışımı bir yere girdik çok keskin taşlar vardı.Lastik filan patlarsa diye biraz endişelendik ama şükür bişey olmadı.

Ekip toplamak zor iş.

Abdullah bey biz Denizli ili başlığına Denizli deki gezilecek ve gezilen yerler diye bir konu açalım oradan gezilerimizi duyuralım ve resimlerimizi oraya koyalım.Konu Denizli il başlığında olursa ulaşma ve duyuru daha kolay olur sanırım.

Ondan sonrada katılan olursa olsun katılım olmazsa ikimiz tek araç veya iki araç gezilerimizi yapalım.Benim düşüncem bu.Sence nasıl olur.

Bana uyar abi. Ama mutlaka ikli araç gidelim. Ben tek başıma çamıra batıp da iki defa traktör çağırmak zorunda kaldım. O yüzden tövbeliyim tek araç araziye gitmemeye. ;D

veteriner' Alıntı:
Ben tek başıma çamıra batıp da iki defa traktör çağırmak zorunda kaldım. ;D

Abdullah bey tek araç gitmeye neden soğuk baktığın anlaşılmıştır.Bende neden bu adam tek araç gezmekten çekiniyor dediydim.

veteriner' Alıntı:

Zor olmazmı ;D ;DToplanması zor, ama esas toplandıktan sonra herkesi tatmin etmek ayrı bir zor arkadaşlar ;) Girdev ve baranda göllerine gezi düşünüyorum sizde araştırın uzak demezseniz programı beraber yaparız ;)

Elmalının batısında kalıyor, Acıpayamdan indinizmi aralardan bi yol vardır. Ben bir araştırayım ??? ::smiley:

Denizli Fethiye yolundan Seki kavşağından Seki tarafına sapacağız.Temel kasabasına gelince Girdev gölüne doğru kendimizi dağlara vuracağız.Rota belli ama yol uzak.Ayarlanabilirse cumartesi pazar bir gece kamplı olabilir.

Metin abi,
ben de aracı alınca katılacağım sizin gruba.. daha önceden dediğim gibi arabayı aldıktan sonra 1 gece kamplı gezi tekliflerine açığım. hatta 2 odali bir çadırda almayı düşünüyorum...biizm özgür de gelir bu gezilere diye düşünüyorum..yanlız benim hayalimdeki kamp yeri, insanoğlunun ayak basmadığı sonbahar yapraklarının döküldüğü bir göl kenarı :smiley:
var mı böyle bildiğin bi yer ???

macmaneman' Alıntı:
Metin abi,
ben de aracı alınca katılacağım sizin gruba.. daha önceden dediğim gibi arabayı aldıktan sonra 1 gece kamplı gezi tekliflerine açığım. hatta 2 odali bir çadırda almayı düşünüyorum...biizm özgür de gelir bu gezilere diye düşünüyorum..yanlız benim hayalimdeki kamp yeri, insanoğlunun ayak basmadığı sonbahar yapraklarının döküldüğü bir göl kenarı :smiley:
var mı böyle bildiğin bi yer ???
Hayırlı olsun, aracı ne zaman alıyorsunuz? Ayrıca aracı almasanız da bir organizasyon becerebilirsek yine de katılın. Tanışmış olalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR