Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,487
Ynt: Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road

Tanışmaktan mutluluk duyarın off road, özelden yazarım.

Selamlar.

Etiketler

Merhabalar ben de Denizli'deyim. Suzuki Vİtara JLX aracım var. Çevrede 4*4 araç sahibi dostlar olmayınca ben de sizin gibi tek kişilik geziler yapıyorum. Yine yakın zamanda tanıştığımız Metin Abi var (makrakanta nickli). Onın da Vitara jlx'i varUygun bir zamanda haberleşip tanışma gezisi-pikniği düzenleyelim.

Merhaba Abdullah Bey,

Demek ki Denizli'de bu etkinliklere ilgi duyanları yanlış yerlerde aramışım (yani başka başlıklar altında)

Makrakanta rumuzlu arkadaşımızı da dün akşam fark ettim.

off road'a özelden mesaj gönderdim. Size de yazıyorum.

Uygun zamanlarda piknik-gezi işlerini yapalım azizim. Siz de far etmişsiniz, dağ başlarında grup olmaksızın dolaşmak çok da cazip değil. Bir de ailece olunca.

Bir grup oluşturmaktan mutluluk duyarım.

Merhaba Hocam sitedeki diğer arkadaşların grup halindeki gezi fotolarını gördükçe hevesleniyorum. Ama Denizli'de pek bu tip aktşiviteler yok. Bir ara Dendoff'ub-n sitesini takip ediyordum ama onlarla tanışmak da nasip olmadı. İsterseniz sitede uygun bir bölüme başlık açıp Denizli'de bir grup oluşturup gezilere başlayalım. Hiç olmadı adı geçen bir kaç arkadaş bir araya gelir Zeytinyaylası, Cankurtaran Tekkeköy Karateke civarı güzel etaplar var. Oraları gezeriz.

Abdullah Bey, katılıyorum. Zaten şimdiden 3 kişi olduk.

Ben, siz, off road rumuzlu arkadaşımız; ona dün mesaj yazdım ama henüz iletişim kuramadık. O da grup bulamadığından tek başına geziyormuş.

5-6'ye çıkabilirsek güzel. Olmazsa, iki kişilik bir ekip bile olur.

Hatta, çevreyi tanıdığınız için, ekip lideri de siz olursunuz.

İnşaallah en yakın zamanda sizi ziyaret edeceğim. ;)

Selamlar.

İşlerimden dolayı Denizliye çok sık geliyorum az çok çevreyi biliyorum her geldiğimde Honazı gözüme kestiriyorum ama malesef kısmet olmadı. Cankurtaran olsun manzarası harika.Paylaşımınız için teşekkür ederiz, devamını bekliyoruz.Sağlıcakla kalın.

olguncandan' Alıntı:
Abdullah Bey, katılıyorum. Zaten şimdiden 3 kişi olduk.

Ben, siz, off road rumuzlu arkadaşımız; ona dün mesaj yazdım ama henüz iletişim kuramadık. O da grup bulamadığından tek başına geziyormuş.

5-6'ye çıkabilirsek güzel. Olmazsa, iki kişilik bir ekip bile olur.

Hatta, çevreyi tanıdığınız için, ekip lideri de siz olursunuz.

İnşaallah en yakın zamanda sizi ziyaret edeceğim. ;)

Selamlar.
Hocam bu gün bir kaç arkadaş benim araçla size bahsettiğim Zeytin Yaylasına çıktık. Yol Karataş Köyü'nü çıktıktan sonra ciddi karlı. Normal araçlar zincirle gidiyor. Pınarlık Köyü'nden sonra zaten yayla yoluna bizden önce giren olmamış , çok harika kar, doğa uçurumlar, sis. İsterseniz birlikte gidelim.

fotoğraflara baktım baktım baktım....
memleketimi özlemişim vesselam
3 yıl olmuş dile kolay varmayalı :smiley:

Bendenizde Çivril'li olup Edirne'de ikamet ederim. :smiley:

güzel yerler güzel gezi elinize sağlık..denizli ye selam

Olgun ağabey resimler için teşekkürler.

Ben yaklaşık 1 ay önce Duster aldım. Denizli'yi pek bilmiyorum zira öğrencilik için İzmir'de bulunuyordum. Burada bu tip sizin deyiminizle "light off road"lar çok ilgimi çekti doğrusu :smiley:

Size katılmak isterim. Hatta Denizli'deki tüm 4x4 'cülerle bir organizasyon düzenlerseniz ilk ben katılacağım!

Saygılar.

geziniz güzel olmuş.daha çok görsel beklerdik.devamını bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR