DENİZLİ ZEYTİN YAYLASI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,565

veteriner

www.bagbasiveterinerklinigi.com
Yer
DENİZLİ
Web
www.bagbasiveterinerklinigi.com
Zeytin Yaylası Denizli Çamlık Milli Parkı'nın 10 km kadar yukseğinde yaklaşık 1200 m rakımlı doğa harikası bir yer.
Çamlık Milli Park'tan dağa doğru araç girişi yasak olduğundan pek bilinen bir yer değil.
Okulların yarıyıl tatili'ne girdiği gün öğleyin hafif bir kar yağışı başlayınca ben ve üç can dostum benim Vitara ile br gezi planladık ve yola çıktık.
Yaylaya Çamlıktan giriş yasak olduğundan Denizli Antalya yolu 10. km'den Karataş Köyü'ne sapıp 10 km kadar sonra Tavas'a bağlı Pınarlık köyünün içinden yaylaya çıkan yolu takip edip, kar çok yoğun olmadığından yaylaya sorunsuz ulaştık. Karataş'tan Pınarlığa çıkan bir Transit zincir takmuş güçlükle ilerliyordu. Zincirli aracın yanından zincirsiz geçiğp gitmek ayrı bir zevk.
[attachment=1][attachment=2]

27012011042.jpg

27012011043.jpg

Etiketler
Ynt: DENİZLİ ZEYTİN YAYLASI

Zeytin Yaylası şu an Denizli'nin mahallesi olan fakat kısmen de olsa köy hayatının devam ettiği Bağbaşı ve Zeytinköy mahallelerinde oturan yörüklerin baharda hayvan otlatmaya çıktıkları bir yer. Burada yağmurda içine sığınılabilecek minik bir oda büyüklüğünde bir mağaracık var.[[attachment=1][attachment=2]

27012011052.jpg

27012011052.jpg

Yayla'dan iniş geçtüğümizde yol çıkışa göre daha dik, virajlı ve bir kenar uçurum. Bu nedenle ekipteki eski off-road'çu can dostum Fuat Abi geri dönmeyi teklif etti. Aramızda en deneyimli olan Tatar Ramazan Abimiz kararı bana bırakınca lastiklerim AT sınıfı da olsa yeni olunca kendime güvenip inişe geçtim. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

27012011069.jpg

27012011059.jpg

27012011060.jpg

27012011070.jpg

27012011071.jpg

çok guzell olmus ...hayırlı gezmeler..aydın dakı gezılerede beklerız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR