Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)
herkese çok tşk.ediyorum.harika bir gundu( )
bu arada ben bu olaya baya kafayı taktım harikaymış yaaa...tek sorun ekip lideri bir dahaki yürüyüşe yada bir sonrakine iddia ediyorum ondan daha başarılı olabilirim.benim patikalarıma bayılacaksınız(reklam için 10000ytl ayırdım)Murat basının caresine bak bence kendine yeni bir ekip bul yerinde gözüm var.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)
sagnaktada kardada dere tepe düz önemli olan benim istemem.isteyince insan herseyi basarır bunu biliyorum hatta ispatladım bile.beni karla yagmurla korkutamazsınki demirden korkan trene binmez
ahh evet yıllar önceydi sivasta yasamıştım bu karı.yalnız dıkkat etmek gerek havalar yumuşayınca boyle rahat basılmaz bazı yerler hafiften erir ve bastıgın yere dıkkat etmezsen küt diye dizin karların dibine gömülüverir(peh beeee..bende nelerde bilirmişimp)
Merhaba arkadaşlar, bu hafta uzağım buralardan, geri gelince fotoğraflarımı da yüklerim, hikayeler de düzerim fotoğraflara kendinize iyi bakın. Deretepecilere pazar günkü gezi için şimdiden iyi eğlenceler ve kampa gidecek olan Nuran ve Firdevs'e de iyi bir kamp diliyorum. Kendinize iyi bakın.