Die Cast Land Roverlarımız....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tindersticks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,477

tindersticks

Viva la Libertad
Yer
İzmir
Web
www.adrhpositive.com
Arbamızı seviyoruz... hatta o kadar çok seviyoruz ki o markanın die cast / model arabalrını bile topluyoruz...

bütün model arabalarımızın resimleri buraya...
60445813247062482680.jpg

49399558066498777281.jpg

23811583014002816260.jpg

99806308057718178741.jpg

57908635569418689426.jpg

17722613257239332664.jpg

Etiketler

Ynt: Die Cast Land Roverlarımız....

ict3055' Alıntı:
Benim daha yok ama olsun çok istiyorum :D Nerden alacaz bunlardan :smiley:
Sevgili çağrı sen zaten senin araçla oyuncak gibi oynuyorsun.... neler neler yapıyorsun afacan bir çocuğun heyecanıyla.....
Şaka bir yana yaptığın güzel şeyleri uzaktan da olsa sessiz sedasız takip ediyorum bilesin kardeşim...
Nereden bulunacağına gelince malesef Türkiyede çok zor.... Bunları Türkiyeye İstanbul merkezli İthalatçılar getiriyorlar... Tabi yurtdışı fiyatlarına gümrük nakliye ithalatçı karı vs binince bizim maket araba paraları, defenderın ciddi yedek parça paralarına ulaşıyor...
Ve genelde bu hoby marketlerin başında olanlar, satma olasılığı daha yüksek olan modelleri tercih ediyorlar... Defender getirmek yerine BMW çarpı beş getirmek daha karlı.... Arada çıkıyo tabi haksızlık etmemek lazım ama nadir... Gördüm mü de hemen atlıyorum ben...

edaghan' Alıntı:
Koleksiyon sağlammış... Bende sadece iki adet Def var.

[attachment=1]
Sevgili engin yıllardır land topluyorum ama ancak bu kadarını bulabildim... malesef türkiyeye üst seri modeller pek gelemiyor... pek çok die-cast üreticisi var. bunlardan bazılarının çalışmaları inanılmaz iyi. neredeyse dif içerisine 24 freze locker katacaklar... ama fiyatları yüksek olduğu için tercih edilmiyor getirenler tarafından....
geçenlerde bir disco sII almak için koleksiyoner bir arkadaşın ofisine gittim. yer gök model araç... sonrada konuşunca çıktı mevzu... adam ithalat ihracat işi ile uğraşıyormuş ve senede 30 kez yurt dışına çıkıyormuş ve her çıktığında da bişiler getiriyormuş...

Sırayla model landlarımı buradan yayınlayacağım... Def experience, series III, Disco SII, Range Police vs...
Bir ara da kızımın koleksiyonunu buradan fotoğraflayacağım... o da customize motosiklet ve ford mustang biriktiriyor...

tindersticks' Alıntı:
Sevgili çağrı sen zaten senin araçla oyuncak gibi oynuyorsun.... neler neler yapıyorsun afacan bir çocuğun heyecanıyla.....
Şaka bir yana yaptığın güzel şeyleri uzaktan da olsa sessiz sedasız takip ediyorum bilesin kardeşim...
Nereden bulunacağına gelince malesef Türkiyede çok zor.... Bunları Türkiyeye İstanbul merkezli İthalatçılar getiriyorlar... Tabi yurtdışı fiyatlarına gümrük nakliye ithalatçı karı vs binince bizim maket araba paraları, defenderın ciddi yedek parça paralarına ulaşıyor...
Ve genelde bu hoby marketlerin başında olanlar, satma olasılığı daha yüksek olan modelleri tercih ediyorlar... Defender getirmek yerine BMW çarpı beş getirmek daha karlı.... Arada çıkıyo tabi haksızlık etmemek lazım ama nadir... Gördüm mü de hemen atlıyorum ben...

Teşekkürler abicim, evet oyuncağım olsa onla oynayacamda olmayınca gerçekğiyle oynuyorum napayım işte :D

Olsun ben de bir Defender ve bir Disco'm olsun istiyorum bunlardan... Süperler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.