Dijital Clinometre

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yalovalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,296

yalovalı

Yeni Üye
Mesajlar
16
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Aranıza yeni katılıyorum.Adım hikmet ,yalova,lıyım.Sizlerden bi ricam olucak.Forumda daha önce konu açılmış, ama şuan aktif bi ilan yok.Onun için tekrar sormak zorunda kaldım.Tüm aramalarıma karşılıkta bulamadım,lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.Niken marka clinometre arıyorum,bu iki modeli var herhalde anladığım kadarıyla bi tanesi daha üst model ondan arıyorum.Lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar .
 

Etiketler

Ynt: Dijital Clinometre

Kusura bakmayın nereye yazacağımı bulamadım,sadece duster kullanıcısıyım diye burada konu açtım.Clinometre bence arazide kullanılan her araça lazım.Lütfen yardım.güncel.
 






Ynt: Dijital Clinometre

İyi akşamlar.Clinometre eğim ölçer.bence faydalı bişey özellikle arazide acemi olanlar için çok önemli .yani ben
 


Ynt: Dijital Clinometre

Ebayde yok diyorsun ama ben orda gördüm illa aradığın markamı olucak dijital var orda, yacht malzemesi satan yerlere bak diyicem ama fiyat çarpı 3 olur
 

Ynt: Dijital Clinometre

Nam-ı diğer landmeter. Bu aletin sizi uyaracağı kadar bir eğimde olursanız, emin olun gözünüz alet malet görmez. ;D
Ama yine de hoş duruyor, o başka.
 



Ynt: Dijital Clinometre

Katılıyorum, oyuncak olsun elimin altında niyetine herhalde, teknelerde kullanılır o daha çok gerçi aynı mantık tehlikeyi görücem derken zaten alabora olursun.
Asıl amacı stabiliteyi gözlemlemek ,denizde düz durmak önemli
 




Ynt: Dijital Clinometre

Tamamen mekanik. Arkadaş dijital aramakta. Benim araçta da takılı bu. Park yanınca, içerisinde ışık yanıyor, o kadar. Su terazisi gibi çalışıyor. Hızlı kalkışta, frende ve sert virajda da terazisi değişmekte. Eğimde yüzde yüz sağlıklı bir gösterimi yok. Sarsıntı etkiliyor. Bazen de takılıyor gibi. Ama şık duruyor. Soranlara, "Eğime bakıyoruz arazide" diyoruz. Wauvv falan oluyor vs. ;D
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,470
Mesajlar
1,518,361
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst