Cem, bu problemi sadece yüksek rakımda mı yapıyor ? Düşük rakımlarda da sorun gördün mü ?
Ben de kış için uzun süredir ısıtıcı araştırıyorum. Verdiğin bilgi çok yararlı oldu. Şimdi bu konuya da dikkat edeceğim.
Webasto AT 2000 için firmanın bir bayisinden bilgi aldım. Satıcı rakım problemi olmadığını söyledi. Ancak bu telefonda verilmiş sözlü bir bilgi. Fazlaca bir güvenilirliği olduğunu düşünmüyorum.
Ancak ürünün sitesinde sadece EVO top 3900 ve 5500 modelleri için 2200 metre üzeri irtifa çalışma kabiliyetinden bahsediyor.
Yalnız garip ki bu çok ünlü Alman markasının ürünleri ve fiyatları hakkında bilgi almaya çalıştığımda büyük zorluk yaşadım. Bayilerini arıyorum, adam telefona iki saatte gelmiyor. Bir şey soruyorum cevap gelmiyor. Hangi bayisini arasam kelimeleri kerpeten ile aldım ağızlarından.
Bir de aynı ürün için bayileri çok farklı fiyatlar veriyorlar. Yani öyle ki aralarında 300 400 tl fark olabiliyor. Tutturan tutturabildiğine çakmak istiyor sanki. Hele ki birine ağzımdan karavan kelimesini kaçırınca adam "abi karavan montajı zor" biraz daha pahalı olur gibi saçma sapan laflar etti. Almanlar ürünlerini Türkiye'de kimlerin sattığını duysalar, konuşmaları dinleseler çıldırırlardı herhalde
En son ta Gebze'deki bir bayisinden ancak doğru dürüst bilgi ve makul fiyat alabildim.