Niennasill
Ana Kamp
Daha önce bir arkadaş bu kombinin yakıt tüketimini sormuştu.
Ancak konu kitlenmiş görünen o ki. Aslında bu konuda verilebilecek teknik bir yanıt bulunmakta.
Elbette kişisel kullanım ile değer değişken olduğu kadar üreticinin bu konuda teknik bir yanıtı bulunmakta her mühendislik ürününde olduğu gibi.
Bir de öz eleştiri yapmak gerek. Ben bir ürün aldığımda almak istediğimde ilk başvuracağım yer ya ürünün prospektüsü ya da sitesi olacaktır. Bilgi çağında yaşıyoruz. Araştırmak gerek ve genel olarakta bizler araştırmayı sevmeyen insanlarız.
Neyse ben bilgiyi paylaşayım belki ihtiyacı olan kişiler olacaktır.
www.truma.com
Fuel consumption
160 – 335 g/h
Power consumption (at 12 V): operation of heater and water container
max. 6.5 A for short periods (average approx. 1.2 A)
Power consumption (at 230 V)
3.9 A / 7.8 A
Heating time (from approx. 15 °C to approx. 60 °C): Water container
approx. 23 min.
Bu bilgiler ile ne kadar yakıt/elektrik harcayacağını hesaplamak zor olmasa gerek.
Ayrıca konunun neden kitlendinciğini de çözemedim. Olası her mantıklı sorunun teknik bir yanıtı vardır. Sanki bir parça daha sabırlı olmak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ancak konu kitlenmiş görünen o ki. Aslında bu konuda verilebilecek teknik bir yanıt bulunmakta.
Elbette kişisel kullanım ile değer değişken olduğu kadar üreticinin bu konuda teknik bir yanıtı bulunmakta her mühendislik ürününde olduğu gibi.
Bir de öz eleştiri yapmak gerek. Ben bir ürün aldığımda almak istediğimde ilk başvuracağım yer ya ürünün prospektüsü ya da sitesi olacaktır. Bilgi çağında yaşıyoruz. Araştırmak gerek ve genel olarakta bizler araştırmayı sevmeyen insanlarız.
Neyse ben bilgiyi paylaşayım belki ihtiyacı olan kişiler olacaktır.

Combi 4 E - Inform now
Truma Combi 4 E is a gas heater and hot water generator in one. With the integrated heating elements, it also runs in electrical mode. Find out more about the Combi.
Fuel consumption
160 – 335 g/h
Power consumption (at 12 V): operation of heater and water container
max. 6.5 A for short periods (average approx. 1.2 A)
Power consumption (at 230 V)
3.9 A / 7.8 A
Heating time (from approx. 15 °C to approx. 60 °C): Water container
approx. 23 min.
Bu bilgiler ile ne kadar yakıt/elektrik harcayacağını hesaplamak zor olmasa gerek.
Ayrıca konunun neden kitlendinciğini de çözemedim. Olası her mantıklı sorunun teknik bir yanıtı vardır. Sanki bir parça daha sabırlı olmak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi