nicodemet Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer Bodrum 19 Şub 2013 #1 slm arkadaşlar, 80 model cj 6 ım için orjinal direksiyon göbeği arıyorum.komple direksiyon için de tekliflere açığım.kornaya basmak için metal yuvarlağı kullanmaktan sıkıldım.yardımlarınızı bekliyorum saygılar.Nico
slm arkadaşlar, 80 model cj 6 ım için orjinal direksiyon göbeği arıyorum.komple direksiyon için de tekliflere açığım.kornaya basmak için metal yuvarlağı kullanmaktan sıkıldım.yardımlarınızı bekliyorum saygılar.Nico
unal gsm 0554 280 21 87 Mesajlar 2,110 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 28 Şub 2013 #2 Ynt: direksiyon simidim için göbek sıfır direksiyon 450 tl cıkma göbek vardı bulursam hatırlatın bakayım duruyosa yollarım
Ynt: direksiyon simidim için göbek sıfır direksiyon 450 tl cıkma göbek vardı bulursam hatırlatın bakayım duruyosa yollarım
nicodemet Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer Bodrum 28 Şub 2013 #3 Ynt: direksiyon simidim için göbek Ünal abi çok teşekkür ederim umarım bulursunuz inanın çok aradım.saygılar
Ynt: direksiyon simidim için göbek Ünal abi çok teşekkür ederim umarım bulursunuz inanın çok aradım.saygılar
unal gsm 0554 280 21 87 Mesajlar 2,110 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 28 Şub 2013 #4 Ynt: direksiyon simidim için göbek yarın öğleden sonra ara numaram yazıyo zaten altta gördüğün gibi olmadı yakında sıfır göbekde gelecek geldiğinde onuda haberdar ederim sana
Ynt: direksiyon simidim için göbek yarın öğleden sonra ara numaram yazıyo zaten altta gördüğün gibi olmadı yakında sıfır göbekde gelecek geldiğinde onuda haberdar ederim sana