Disco Iı V8 İzlenimleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,122
Ynt: Disco Iı V8 İzlenimleri

rampadacore' Alıntı:
Merhaba, bu değişiklikleri tek bir serviste mi yaptırdınız, malzemeleri ben de sizin gibi ebaydan alsam İstanbulda bunları yaptırabileceğim bir yer var mı?

selamlar hepsını tek yerde yaptırmadım istanbulda gıttıgım özel servıs var agır işlemler orada yapılıyor gerı kalan işlemleri izmitte yaptırıyorum
 

Etiketler
disco
Berk merhabalar bendede 4.0 V8 var aracın çok güzel maşallah üstündeki port bagaj mı yoksa airtop cartop dedikleri çadır mı? Ne marka aldı tavsiye edermisin? ayrıca benim aracımdada prins marka tüp bulunmakta ama tankım düşük 150-200kmde bir depoyu dolduruyorum. Hacmini bilmiyorum daha büyük takmak istiyorum ama tam bir ölçü belirleyemedim. bagajımda çok küçülsün istemiyorum.
 

makyajlı farlar nereden aldınız ve kaça malettiniz acaba? birde LPG mamarka olarak ne kullanıyorsunuz?
 

makyajlı farlar nereden aldınız ve kaça malettiniz acaba? birde LPG mamarka olarak ne kullanıyorsunuz?
Benim araçta Prince marka tüp var amà ben taktirmadim aldığımda vardı farları isé kayalar yada aydinlandrover olması lazım onlarda mevcut bende almayi düşünüyorum henüz almadım. Bazıları ledli far yapmış araştırıp olmazsa öyle bişey takmak istiyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


selamlar araçustu çadır olarak Maggiolina var orjinal bir çadır, bende de 50 lt tüp var malesef benımde en sınır oldugum durum 200 km de sureklı durup tekrar doldurmak.. makyajlı farları ankarada bir çıkmacıda buldum bulamasaydım ingiltereden getırecektım burada cok pahalı fıyatlar cıkardılar
 




Konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama bende farları degiştirdim araç güzel oldu.

 


Disco 1 için farlar yeni tipe göre olmuyor bildigim kadarıyla ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler. Ürünleri aydın otodan (izmir) aldım.
 

Benimde aynı tarzda sıkıntım var 4 kişilik aileyiz bagajdaki koltukları nasıl söküyoruz öğrenebilir miyim?
 

Merhabalar Yeni ama eski bir Land Roverciğm,
2 ay oldu 3üncü aydayım aldığım için mutluyum. Ailece hem kamp hem günlük kullanıyorum.Atiker LPGli 90 litre depolu canavar gibi, evet tabii ki yakıyor şöyle söyleyeyim, 2000 motor benzinli araç ne kadar yakıyorsa o kadar yakıyor.V 4000 motor en nihayetinde. 1 depo LPG ile şehiriçi 300 km. şehir dışı 400 km. (gaza gelip basmazsam)
Tek skıntım tankım büyük olduğu için bagajda yerim yarı yarıya düşüyor. Ek koltukları söksem olur mu? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Sökmek zor mu, sıkıntı yaratır mı?
 



Koltukları sökmek çokta zor degil öncelikle koltugu açmanız gerekiyor sonra sagda ve solda koltugun baglı oldugu civata ve somunlar var onları söktügünüzde koltuk boşa çıkıyor. Açıkça söylemek lazımsa ben 1 tanesini sökmedim digerinin oldugu yerde zaten tüp var ama neredeyse hiçte kullanmadım çünkü bagacımda hep kamp malzemelerim var