disco2 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhan_41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,623

Etiketler

Ynt: disco2 arıyorum

araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun motoru gitmiş demiş ve o motorun fişini çekmiş şuanda bu ses kesilmiş.
acaba disco 2 de böyle bir sistem varmı,terettütte kaldım açıkcası yanlış birşey yapmış olmasın . Yada tespiti doğrumudur.

tecrübeli arkadaşlardan yardm rica ediyorum.

araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun motoru gitmiş demiş ve o motorun fişini çekmiş şuanda bu ses kesilmiş.
acaba disco 2 de böyle bir sistem varmı,terettütte kaldım açıkcası yanlış birşey yapmış olmasın . Yada tespiti doğrumudur.

tecrübeli arkadaşlardan yardm rica ediyorum.

O ses otomatik klimanın sensörünün oradaki fandan geliyor olabilir.

ayhan_41' Alıntı:
bu tamir edilebilirmi ,yada yenisinimi almak gerekir?

Sorun ondansa uygun çapta ve güçte eş değer bir fan takılabilinir. Aynı sorun eskiden megane II'de vardı. Ondaki fan aynanın oradaydı hatta.