bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 9 Ara 2010 #177 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Yok daha neler yahu tamam 1.90 değiliz ama 1.76 boyum ;D ;D ;D ama garip hakkaten araba ufak yada ben iri gibi çıkmışım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... küçükkk küçükkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Yok daha neler yahu tamam 1.90 değiliz ama 1.76 boyum ;D ;D ;D ama garip hakkaten araba ufak yada ben iri gibi çıkmışım ;D ;D Genişletmek için tıkla ... küçükkk küçükkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 9 Ara 2010 #178 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: küçükkk küçükkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... küçük müçük aslan gibi maşallah bastımmı gidiyor sor Osman abiye ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: küçükkk küçükkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... küçük müçük aslan gibi maşallah bastımmı gidiyor sor Osman abiye ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 9 Ara 2010 #179 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: küçük müçük aslan gibi maşallah bastımmı gidiyor sor Osman abiye ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: küçük müçük aslan gibi maşallah bastımmı gidiyor sor Osman abiye ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 9 Ara 2010 #180 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 9 Ara 2010 #181 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D haftaya araç istanbula geliyor kardeşim orda bırakacağım bilginize ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D haftaya araç istanbula geliyor kardeşim orda bırakacağım bilginize ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 9 Ara 2010 #182 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye al al erkan abeyin oraya çekeceğim işine yarayanları alır parasını kavanoza atarsın ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye al al erkan abeyin oraya çekeceğim işine yarayanları alır parasını kavanoza atarsın ;D ;D ;D ;D ;D
bacarmobil "Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin.. Mesajlar 778 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 9 Ara 2010 #183 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Gelsinde yanyana çekip fazlalıklarını atayım ;D ;D ;D bende yarın bu stickeride yapıştırıcam modifye biticek ;D [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... Kürşad fazla varsa alabilirim stickerdan
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: Gelsinde yanyana çekip fazlalıklarını atayım ;D ;D ;D bende yarın bu stickeride yapıştırıcam modifye biticek ;D [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... Kürşad fazla varsa alabilirim stickerdan
warmaster ŞEYTAN MARKA GİYER. Mesajlar 726 Tepkime Puanı 1 Yer Sinop 9 Ara 2010 #184 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D
bsencan 1303 forever Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 10 Ara 2010 #185 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye warmaster' Alıntı: Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende de çalıştığım firmanın panel van doblosu var, acaba yan duvarlara giydirme mi yapsam, yoksa abartmış mı olurum :
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye warmaster' Alıntı: Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bende de çalıştığım firmanın panel van doblosu var, acaba yan duvarlara giydirme mi yapsam, yoksa abartmış mı olurum :
sword7 Zirve Mesajlar 2,243 Tepkime Puanı 2 Yer Akçay 10 Ara 2010 #186 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın...
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın...
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 10 Ara 2010 #187 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bacarmobil' Alıntı: Kürşad fazla varsa alabilirim stickerdan Genişletmek için tıkla ... yok daha yaptırmadım ama yaptırırım bu hafta bulursam bir yer
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bacarmobil' Alıntı: Kürşad fazla varsa alabilirim stickerdan Genişletmek için tıkla ... yok daha yaptırmadım ama yaptırırım bu hafta bulursam bir yer
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 10 Ara 2010 #188 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: al al erkan abeyin oraya çekeceğim işine yarayanları alır parasını kavanoza atarsın ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ohoo parayla Hüma dada var ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: al al erkan abeyin oraya çekeceğim işine yarayanları alır parasını kavanoza atarsın ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ohoo parayla Hüma dada var ;D ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 10 Ara 2010 #189 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: ohoo parayla Hüma dada var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kavanoza at dedik kralım kazana değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Tempus' Alıntı: ohoo parayla Hüma dada var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kavanoza at dedik kralım kazana değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 10 Ara 2010 #190 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye sword7' Alıntı: Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın... Genişletmek için tıkla ... Çok saolasın
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye sword7' Alıntı: Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın... Genişletmek için tıkla ... Çok saolasın
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 10 Ara 2010 #191 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: kavanoza at dedik kralım kazana değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bakıcaz artık ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bsayil' Alıntı: kavanoza at dedik kralım kazana değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... bakıcaz artık ;D ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 11 Ara 2010 #192 Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Durmak yok yola devam Detaylarlada uğraşmayı seven birisi olarak ingiltereden ısmarladığım bazı parçalar geldi hafta içide montajları yapılır Led çalışma lambası, dışı tamamen metal [attachment=1]
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Durmak yok yola devam Detaylarlada uğraşmayı seven birisi olarak ingiltereden ısmarladığım bazı parçalar geldi hafta içide montajları yapılır Led çalışma lambası, dışı tamamen metal [attachment=1]