Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,269
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Kürşad abi, komple şanzımanı mı değiştirdin, yoksa sadece 2 dişliyi mi değiştirdin? Benimde 1.41 orana ihtiyacım olabilir belki...

Etiketler

ya bu adamdan cacık olmaz yaptın bın ıste ıkde bır yap sat yap sat karda koymuyor yapıyor sonra zararına satıyor hayret bırsey ya bırde bana konusuyorlar

sword7' Alıntı:
Kürşad abi, komple şanzımanı mı değiştirdin, yoksa sadece 2 dişliyi mi değiştirdin? Benimde 1.41 orana ihtiyacım olabilir belki...

sadece alt dişliler değişiyor ama defenderda çıkma bir 1.41 ile takas etmek daha ucuza malolabilir

Tempus' Alıntı:
sadece alt dişliler değişiyor ama defenderda çıkma bir 1.41 ile takas etmek daha ucuza malolabilir
1.21 dişliyle1.41 takas etmek isteyen olursa aklında bulunsun abi Bu arada dişliler kaça mal oldu?

sword7' Alıntı:
1.21 dişliyle1.41 takas etmek isteyen olursa aklında bulunsun abi Bu arada dişliler kaça mal oldu?

dişliler 1200 e maloldu işçilikle birlikte. 2.5 benzinliden v8 e çevirenlerde genelde 1.41 den 1.22 ye dönmek isteyenler oluyor

Tempus' Alıntı:
dişliler 1200 e maloldu işçilikle birlikte. 2.5 benzinliden v8 e çevirenlerde genelde 1.41 den 1.22 ye dönmek isteyenler oluyor

Uhhh Desene 1.21'le takılmaya devammm...

Çağrı kardesime hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı mutlu kullansın

Saol abi,
Ben senin yeni yapacağın aracı bekLiyorum

ict3055' Alıntı:
Saol abi,
Ben senin yeni yapacağın aracı bekLiyorum

Çağrı

Hayırlı olsun benden Kürşad'a gitti ordan benim memlekete geri döndü benim araba; Pasha'ya irfan abi ye selam söyle

Güle güle bin kürşad 10 numara yapmıştı arabayı, hayrını sen göreceksin

biz de kürşadla beraber birer atv alır bineriz artık başka türlü olacağı yok bu işin

atv almaz benim disco kralım vardo onda gene extereme bişeyler bende bekliyorum bi kopya alırsam düşcem peşine ;D ;D ;D ;D

Alanada satanada hayırlı olsun diyerek site geyiğini yerine getireyim.))