Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,269
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Hayırlı olsun,çalışmalarda başarılar dileklerimle.

Etiketler

kürşat abi araba cok guzel oldu ama dun aksam o ampulu takamadılarya sen gıttın hala gülüyoduk ;D

vay abim hayırlı uğurlu olsun lastikleri düz bassın çamuru eksik olmasın ;D ;D ;D

kursatın arabasının modıfıkasyonunu huseyın ustada on koltuktan ızlıyorum araba 10 numara olucak boyle yapılı landları gormek aracların hakkını verenlerı seyretmek cok hosuma gıdıyor ;D bır su barboros kardesımızı vaz gecıremedık tabı adam ne yapsın toyotacıların ıcınde basının etını yıyorlar adamın ben 4 gun kaldım orda lanet olsun satıcaktım arabamı dlerınden kurtulmak ıcın ;D

Kürşad hayırlı olsun,
araç ve sen şimdiden en çok izlenenler listesinde olacağından eminim. bunuda VX gibi herkül gibi mi düşünüyosun. kolay gelsin.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cihan Ankaradayken MKG Abi sırf herifin dilinden kurtulmak için VX100 aldı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vay anasını çok yakışıklı oluyor bu yahu yakasmı etsek acaba ;D ;D ;D ;D

Kardeşim tekrar hayırlı olsun sen en güzelini çıkartırsın ortaya ;D

Yine güzel bir araç doğacak.
Sanatçı adamın elinden çıkan araç başka oluyor.

hayırlı olsun kolay gelsin. bende de 98i var sanırım benzin deposunu korumak için koyulan parça yüzünden arka viraj demiri çıkartılmış, ancak düz yolda bana rahatsızlık veriyor o yüzden eniden taktıracağım; siz takoz koyduğunuzu söylemişsiniz; size zahmet olmazsa fotografını koyabilir misiniz?