KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayırlı olsun kolay gelsin. bende de 98i var sanırım benzin deposunu korumak için koyulan parça yüzünden arka viraj demiri çıkartılmış, ancak düz yolda bana rahatsızlık veriyor o yüzden eniden taktıracağım; siz takoz koyduğunuzu söylemişsiniz; size zahmet olmazsa fotografını koyabilir misiniz?
Merhaba teşekkürler sizin için yaptığımız işlemin fotografını koyuyorum arka viraj denge çubuğu için, 4 cm uzatıldı ve 4 cm kadar da difransiyele yaklaştırıldı delikleri kaydırarak takozdaki.
Aracın daha işleri bitmedi, difransiyel kilidi haftaya takılıcak, ufak tefek ayarlar biraz arazide denendikden sonra yapılıcak, A bar ve sisler takılıcak, port bagaj ve yakıt deposu koruma yapılıcak.
Arka yay için %90 istediğim gibi oldu %100 istediğim gibi olması için farklı yaya seçenekleri deniycem. Spacerları idareten taktık, daha iyi spacerlar yapılıcak. Bu pazar kilitsiz hali ile biraz çamurda denemeler yapıcam , yapılan işlemler ile birlikte eklemeye devam edicem.
Herkese tek tek cevap veremiyorum, hepinize tekrar teşekkürler