bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 16 Ocak 2011 #161 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) Tempus' Alıntı: bizimde işimiz zaman zaman ekmekle ne olmuş ;D ;D ;D [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... ekmek parası dedikleri bu olsa gerek ;D ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) Tempus' Alıntı: bizimde işimiz zaman zaman ekmekle ne olmuş ;D ;D ;D [attachment=1] Genişletmek için tıkla ... ekmek parası dedikleri bu olsa gerek ;D ;D ;D ;D
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 16 Ocak 2011 #162 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) Yok Cabir fun ım benim ;D Müco ve ekmek,düşündümde ,,valla soğudum yaw ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) Yok Cabir fun ım benim ;D Müco ve ekmek,düşündümde ,,valla soğudum yaw ;D
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 16 Ocak 2011 #163 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D Erkan abeyyyyyyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yesssss ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D Erkan abeyyyyyyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yesssss ;D
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 17 Ocak 2011 #164 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bugunde gıttım geldım sabah yarım mars sıkıntı yok 5000 km sonra gıder yagını degısırım
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bugunde gıttım geldım sabah yarım mars sıkıntı yok 5000 km sonra gıder yagını degısırım
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 17 Ocak 2011 #165 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) allah ızın verırse bolu dagında -15 derecede herkesın yanında marsa basarız bakarım araclar nasıl calısıyor ;D sunun surasında 1 hafta kaldı
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) allah ızın verırse bolu dagında -15 derecede herkesın yanında marsa basarız bakarım araclar nasıl calısıyor ;D sunun surasında 1 hafta kaldı
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ocak 2011 #166 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) yemegıne .....kironometre tutacaz yermı ?
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) yemegıne .....kironometre tutacaz yermı ?
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 17 Ocak 2011 #167 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) ramo gıtmeden kızdırma bujılerını değiştirde kronometreyı calıstırmaya bıle gerek kalmasın ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) ramo gıtmeden kızdırma bujılerını değiştirde kronometreyı calıstırmaya bıle gerek kalmasın ;D
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 17 Ocak 2011 #168 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) ok yemegıne anlastık
GevherK Kamp II Mesajlar 212 Tepkime Puanı 0 17 Ocak 2011 #169 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) .
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 17 Ocak 2011 #170 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) ok cumartesi sabahi yapacaz gece arabayi calişip birakmak yok. basmadan once kaputunu açip bakacagim. Tek isitma ikinci isitma yok. tek marş çalişti çalişti.
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) ok cumartesi sabahi yapacaz gece arabayi calişip birakmak yok. basmadan once kaputunu açip bakacagim. Tek isitma ikinci isitma yok. tek marş çalişti çalişti.
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 18 Ocak 2011 #171 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 18 Ocak 2011 #172 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D Genişletmek için tıkla ... dürüstte benim kardeşim ya ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D Genişletmek için tıkla ... dürüstte benim kardeşim ya ;D ;D ;D
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 18 Ocak 2011 #173 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) evet sımdı yazıyorum TARİH ARIZA TUTARI SERVİS SURESI 1) 17.01.2011 ACE ---- ----- DETAYLAR YARIN
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) evet sımdı yazıyorum TARİH ARIZA TUTARI SERVİS SURESI 1) 17.01.2011 ACE ---- ----- DETAYLAR YARIN
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 18 Ocak 2011 #174 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) neyse o kursatım dansoz degırım toyotacı kardeslerımde yazsın totale bakıcaz sene sonu
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) neyse o kursatım dansoz degırım toyotacı kardeslerımde yazsın totale bakıcaz sene sonu
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 18 Ocak 2011 #175 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: neyse o kursatım dansoz degırım toyotacı kardeslerımde yazsın totale bakıcaz sene sonu Genişletmek için tıkla ... vallahi eski bir toyotacı olarak toyotacılar masraflarını, arızaları yazmayı sevmez ;D ;D ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: neyse o kursatım dansoz degırım toyotacı kardeslerımde yazsın totale bakıcaz sene sonu Genişletmek için tıkla ... vallahi eski bir toyotacı olarak toyotacılar masraflarını, arızaları yazmayı sevmez ;D ;D ;D
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 18 Ocak 2011 #176 Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Neyse nazalığı olsun o canım bişi olmaz o kadardan ;D
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında) cemtascioglu' Alıntı: bugun bastım marsa ıse gıttım donuste ace lambası yandı boru yada contası gıttı yarın anıl otodayız ıyı gıdıyorduk nazara geldık ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Neyse nazalığı olsun o canım bişi olmaz o kadardan ;D