trmemo LR Discovery II td5 Mesajlar 105 Tepkime Puanı 7 Yer İSKENDERUN 4 Eki 2021 #33 albay53' Alıntı: Ynt: Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ? faydalarını bılıyorumda acaba zararları nelerdır yanı bılınen bı zararı varmı enis bey pek sıcak bakmıyo? Genişletmek için tıkla ... Yıl 2021 EGR yi flanş ile körledim. Uzun yıllar oldu ama EGR ile ilgili bir problem olmadı. Emisyon ile ilgili muayenelerde sorun olmadı.
albay53' Alıntı: Ynt: Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ? faydalarını bılıyorumda acaba zararları nelerdır yanı bılınen bı zararı varmı enis bey pek sıcak bakmıyo? Genişletmek için tıkla ... Yıl 2021 EGR yi flanş ile körledim. Uzun yıllar oldu ama EGR ile ilgili bir problem olmadı. Emisyon ile ilgili muayenelerde sorun olmadı.
trmemo LR Discovery II td5 Mesajlar 105 Tepkime Puanı 7 Yer İSKENDERUN 4 Eki 2021 #34 Bu arada arabayı alalı 9 yıl oldu. Arabanın son hali.
trmemo LR Discovery II td5 Mesajlar 105 Tepkime Puanı 7 Yer İSKENDERUN 5 Eki 2021 #35 EGR ile çalışmaya devam etseydim. Olacağı buydu.