Mert bu özel üretim bir landrover , Tomb Raider filmi için LR tarafından hazırlandı, çok ilgi görünce kısıtlı sayıda seri üretim yapıldı, V8 motorlu Landrover Tomb Raider versiyonu.
Bende bunu yapım VCD si var çok büyük olmasa yollardım, tasarım aşamaları, testleri herşeyi var. ** kullanıyorsan oradan Tomb Raider diye arat mutlaka bulacaktır.
Galeri bölümünde çok güzel resimler var...Mert hocam özelliklede araç üstündeki çadırlar çok güzel...çadır diyorum özel bir adı varmı bilmediğim için...Hocam sen aracın arkasına ev istiyordun, al sana ev bence bu karavandan daha güzel...istediğinde açabiliyorsun...Sitede 17 sayfalık resim galerisi var...Çok güzel disco resimleri...ben en çokda araç üstü çadırları beğendim...birde yükseltilmiş ve kocaman lastikler takılmış 2 disco var...kırmızısı manyak birşey...
Mert hocam özelliklede araç üstündeki çadırlar çok güzel...çadır diyorum özel bir adı varmı bilmediğim için...Hocam sen aracın arkasına ev istiyordun, al sana ev bence bu karavandan daha güzel...istediğinde açabiliyorsun...