Discovery Hakkında Web Sitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,284
Ynt: Discovery Hakkında Web Sitesi

Bu araç çok güzel olmuş, sadece tamponu beğenmedim...

discovery_1.jpg

http://taubenreuther.cbone.sk/taubenreuther-galeria/land-rover/

AYDURAN' Alıntı:
Teşekkürler Erdem hocam bende bu adresi arıyordum...Hangi konuda okumuştum diye aradım bulamadım...

Doğada çadırda kamp hayatı konusu aklıma bile gelmedi :D Bende off-road bölümünde arayıp durdum...

http://www.loftyshelters.com/IndexFrame.htm

Teşekkürler...
rica ederim. bende verdiğin siteden şu fotoyu çok beğendim; lastikler yolu tırmalayacak gibi duruyor.

IMG_0001.jpg

merhaba arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum 1997 model 2500 td discovery almak istiyorum yanlız araba hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

artıları:
römork çekmek için ideal araçtır, 3.5 tona kadar frensiz römork çeker, yakıt tüketimi 20-25 krş. arasıdır ki sürekli 4 çeker 2 tonluk bir araç için oldukça iyi, sağlam araçtır, kırılmaz

eksileri:
performansı düşük, yavaş ve hantaldır, asfaltta pek bişey beklemeyin, motor ömrü kısadır 200.000 i geçen pek görülmez, motor yapmak masraflıdır, offroadta 30" den büyük ebat lastiği kaldırmaz, kara duman problemi çoğu 300TDI da kroniktir benim aracın motor, pompa,enjektör sıfır halen kara duman atıyor rampada, çok gürültülüdür, gar gar gar sesi ciddi şekilde rahatsız edebilir :smiley: bakımı da V8 e göre daha masraflıdır, örnek turbo değişimi 1250 YTL, V8 de ise böyle bir parça yok, motor ömrünü de 2 ile çarpın

sonuç: özellikle offroad yapacaksanız size kesinlikle V8 tavsiye ederim, alırken kazandığınız tüm ekstraları öder merak etmeyin :smiley:

kampcı41' Alıntı:
merhaba arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum 1997 model 2500 td discovery almak istiyorum yanlız araba hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Mert merhaba ,

300 TDI laradan bukadar soğudunmu yahu neyapsak bunları satıp birer 3.9 yavuz hocamın makinadanmı alsak nedersin :smiley:

işin aslı 300TDI dan soğuma nedenim offroadta çok ekstrem modife elverişli olmaması
şu an üstünde 7.5 16 R OK lar var malum araç uzun yolda çekilmez oluyor, yoksa standart yükseklik ve 235 70 16R lastik ile fena değil performansı, bi çok kişiyi tatmin edecek düzeyde
Ama sonuçta o amaçla almayana bile bi şekilde offroad virüsü bulaşıyor :smiley: zaten aracın ruhunda var
o yüzden V8 derim :smiley:

Macera' Alıntı:
Mert merhaba ,

300 TDI laradan bukadar soğudunmu yahu neyapsak bunları satıp birer 3.9 yavuz hocamın makinadanmı alsak nedersin :smiley:

mert arabayı satıyormusun
disko arayan bir arkadaşım var 99 subaru forester turbo kullanıyor takas edecek sana onu verelim v8i aratmaz :smiley:
disko I mi yoksa II td5 mi karar veremedi

yavaşlamanın da bi ölçüsü vardır abi, bu duvara çarpmak gibi olur :D :D
üstelik kamyon gibi motor gürültüsü falan bence hiç bulaşmasın, illa dizel istiyorsa Disco II TD5 en iyi seçim bence

tamam o zaman bu akşam söylerim kendisine 300tdı profesörü dt5 tavsiye etti derim
dt5 motorunun ömrüde 200 bin civarımı acaba

Veriyim benim arabayı.. Sanırım 254 BİN km'de :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR