Discovery I V8 Çok Üzer mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Galdor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,261

Etiketler

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ?

cabriosss' Alıntı:
arkadaşlar genelde yüksek motor hacimli offroad arac kullanıcıları şöyle diyorlar. { ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ } Bu söylemi duyduktan sonra yakıtın bi önemi olmadıgına karar verdim. disco 1 v8 aracımla ben mutluyum belkide günlük kullanmadıgım içindir.yalnız şuna eminim ki 30 ltr lpg nin altı düz yolda geçerli.arazide 30 ltr üstü gerçekten normal...

Sizin aslan gerçekten çok yakışıklı ancak şu an benim için zaten araç lüks iken off-road için donanım satın almak ve v8 in yüksek vergi - yakıt ihtiyacını karşılamak imkansız gibi gözüküyor. Ama insanız işte hep daha iyisi daha güzeli olsun istiyoruz. Lada Niva'dan Discovery' lere geldim. Daha ileriye gidebilecek maddi imkanlara sahip değilim. Ama Mpi modelleri ciddi olarak düşünüyorum artık. Temiz birşey bulup almak istiyorum. Freelander' lara da bir bakiyim dedim göz ucuyla ama yazılanlar hep olumsuz. Sanırım bu şartlar altında hafif arazi ve şehir içi kullanımında en mantıklı seçim Dicovery I Mpi oluyor.

Paylaşımlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler.

Sıra bana temiz ve yakışıklı bir Discovery I Mpi bulmaya geldi. Lütfen sizde veya etrafınızda 20.000 tl ye kadar araç olursa haberdar edebilir misiniz?

Teşekkürler.

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ?

Aslında küçüklüğümden beri Niva'ları çok severim fakat özellikle ucuz modifiye edilmesi ve gerektiğinde tofaş parçaları uygulanabiliyor olmasından olsa gerek fiyatları çok yüksek. Zaten kaportaları 2 yaşından itibaren çürümeye başlıyor. Araçların %90 ' ı korozyonlu. Ama gelin görün ki çürük araca en az istenilen rakamlar 10.000 tl. 2011 Mayıs ayından beri araç bakıyorum. Belki en az 15 araç gözüme kestirdim. Ustaları yordum. Ama inanın binilecek gibi birşey bulmak eğer ciddi bir bütçeye sahip değilseniz çok zor. Şans yüzümüze güldü de bütçeyi arttırdık hiç değilse adam gibi araçlara bakıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR