Tamam abi zaten sadece extreme'leri 33" alacağım. Şu an üzerinde 255/70/16 bfgoodrich var. Ama 32lik bir takım daha alabilirim. Açılı kol taktın mı peki ? Sanırım gerek yok 2+get için. Disco 1 gibi değilmiş bizimkiler.
Bu arada bana bir aparat geliyor. Ön viraç çubuklarını tek bir hamleyle iptal edebileceğiz. Eğer güzel birey olursa hemen haber veririm. Artikülasyonua bakıp fotolarını koyarım. Asıl arka için araştırıyorum hep Disco 1 için var. Olmadı onu alıp uyduracağız tornacıda
Son olarak arka tampon, rock slider ve G4 port bagaj'ı yaptırdığın kişinin bilgileri lazım abi bana. Siparişi vereyim de araç servisten çıkınca İstanbul'a gelip taktırayım diyorum
Abi Disco 1 için daha iyisi var bence arka viraj çubuğunu devre dışı bırakıyor. Ben onu Disco I'ye uyarlatmayı deneyeceğim... Benim aldığım bu :
[attachment=1]
umranıyede yaptırdım g4 bagazı yarın sabah atarım telefonunu onlere acılı kol yok ama acılı burc var onlardan taktım bugun humo otodan korayı gordum baya sıparıs gecmısın anlattı bıraz teklar hayırlı olsun araban hayattada korkma uzmez senı