Discovery II TD5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,329

Etiketler
Ynt: Discovery II TD5

Tamam abi zaten sadece extreme'leri 33" alacağım. Şu an üzerinde 255/70/16 bfgoodrich var. Ama 32lik bir takım daha alabilirim. Açılı kol taktın mı peki ? Sanırım gerek yok 2+get için. Disco 1 gibi değilmiş bizimkiler.

Bu arada bana bir aparat geliyor. Ön viraç çubuklarını tek bir hamleyle iptal edebileceğiz. Eğer güzel birey olursa hemen haber veririm. Artikülasyonua bakıp fotolarını koyarım. Asıl arka için araştırıyorum hep Disco 1 için var. Olmadı onu alıp uyduracağız tornacıda :smiley:

Son olarak arka tampon, rock slider ve G4 port bagaj'ı yaptırdığın kişinin bilgileri lazım abi bana. Siparişi vereyim de araç servisten çıkınca İstanbul'a gelip taktırayım diyorum :D

Disco 1 içinde var mı hemşerim o ön viraj denge çubuğunun tek hamle ile iptal edileni???
Neymiş yahu o, bende istiyorum ondan :D

ict3055' Alıntı:
Disco 1 içinde var mı hemşerim o ön viraj denge çubuğunun tek hamle ile iptal edileni???
Neymiş yahu o, bende istiyorum ondan :D

Abi Disco 1 için daha iyisi var bence :smiley: arka viraj çubuğunu devre dışı bırakıyor. Ben onu Disco I'ye uyarlatmayı deneyeceğim... Benim aldığım bu :
[attachment=1]

DSC05289.jpg

ya sen ön için demedin mi???

Benimkinin arkasındaki takozla geri çekilmiş. Ama onu çıkartıracam ben.
Ben asıl ön denge çubuğu nasıl iptal ediliyor onu merak ettim?

umranıyede yaptırdım g4 bagazı yarın sabah atarım telefonunu onlere acılı kol yok ama acılı burc var onlardan taktım bugun humo otodan korayı gordum baya sıparıs gecmısın anlattı bıraz teklar hayırlı olsun araban hayattada korkma uzmez senı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR