alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 Nis 2010 #65 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: satılık bu araç bir satış sitesinde görünce tanıdım yorgun duruyordu demek ki kiralık olmasından mütevellitmiş Genişletmek için tıkla ... evet abi durumu çok kötüydü aracın kiraladım ama iki gün gel bana sor, kumar gibi bişeydi ;D
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: satılık bu araç bir satış sitesinde görünce tanıdım yorgun duruyordu demek ki kiralık olmasından mütevellitmiş Genişletmek için tıkla ... evet abi durumu çok kötüydü aracın kiraladım ama iki gün gel bana sor, kumar gibi bişeydi ;D
berkkamu '' KİRLENMEK GÜZELDİR '' Mesajlar 252 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 21 Nis 2010 #66 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz HAYIRLI OLSUN ARKADAŞ, BENİMDE HAYALİMDE Kİ ARAÇ AMA MALESEF EYÜPTEKİ ARKADAŞLA FİYATTA ANLAŞAMADIĞIMIZ İÇİN CHEROOKEE YE DÖNDÜM AMA ARACINI GÖRÜNCE İÇİMİZ ŞÖYLE BİR TİTREDİ, ALLAH KAZA BELA VERMESİN
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz HAYIRLI OLSUN ARKADAŞ, BENİMDE HAYALİMDE Kİ ARAÇ AMA MALESEF EYÜPTEKİ ARKADAŞLA FİYATTA ANLAŞAMADIĞIMIZ İÇİN CHEROOKEE YE DÖNDÜM AMA ARACINI GÖRÜNCE İÇİMİZ ŞÖYLE BİR TİTREDİ, ALLAH KAZA BELA VERMESİN
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 21 Nis 2010 #67 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz teşekkür ederim, ben de uzun süre ZJ'lere bakmıştım nasip bundaymış
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz teşekkür ederim, ben de uzun süre ZJ'lere bakmıştım nasip bundaymış
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 Nis 2010 #68 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ibrahim abi alpaslan abinin haberi oldumu ?
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 21 Nis 2010 #69 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz tabii ki hatta perşembe günü Edirne'deydi. cuma sabahı erkenden beraber istanbula gittik beni havalimanına bıraktı
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz tabii ki hatta perşembe günü Edirne'deydi. cuma sabahı erkenden beraber istanbula gittik beni havalimanına bıraktı
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 Nis 2010 #70 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz LR durumuna yorumu ne oldu ? ;D
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 21 Nis 2010 #71 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz çok da memnun olmadı
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 21 Nis 2010 #72 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: çok da memnun olmadı Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D e öyle olması gerekiyordu
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: çok da memnun olmadı Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D e öyle olması gerekiyordu
K kagan Ziyaretçi 21 Nis 2010 #73 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Hayırlı olsun İbrahim Bey. Kazasız belasız ve bol çamurlu sürüşler dillerim.
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Hayırlı olsun İbrahim Bey. Kazasız belasız ve bol çamurlu sürüşler dillerim.
egeli 34 Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 21 Nis 2010 #74 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: çok da memnun olmadı Genişletmek için tıkla ... bence hiç olmamıştır ama bir kişi daha eklendi sonuçta LR ailesine. ;D neyse geçde olsa doğru yolu buldunya
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz ilkakdeniz' Alıntı: çok da memnun olmadı Genişletmek için tıkla ... bence hiç olmamıştır ama bir kişi daha eklendi sonuçta LR ailesine. ;D neyse geçde olsa doğru yolu buldunya
Wolverine-Grand Cherokee Kamp III Mesajlar 675 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #75 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Kim memnun oldu ki ;D
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 22 Nis 2010 #76 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz egeli 34' Alıntı: bence hiç olmamıştır ama bir kişi daha eklendi sonuçta LR ailesine. ;D neyse geçde olsa doğru yolu buldunya Genişletmek için tıkla ... ahmet abi o kadar söylenenden sonra üzerine fazla gitmemeklazım, ibrahim abi dellenmesin lr ye jeep arması takar biner ;D
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz egeli 34' Alıntı: bence hiç olmamıştır ama bir kişi daha eklendi sonuçta LR ailesine. ;D neyse geçde olsa doğru yolu buldunya Genişletmek için tıkla ... ahmet abi o kadar söylenenden sonra üzerine fazla gitmemeklazım, ibrahim abi dellenmesin lr ye jeep arması takar biner ;D
egeli 34 Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 22 Nis 2010 #77 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı: Kim memnun oldu ki ;D Genişletmek için tıkla ... tüm LR ciler kardeş ;D
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı: Kim memnun oldu ki ;D Genişletmek için tıkla ... tüm LR ciler kardeş ;D
egeli 34 Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 22 Nis 2010 #78 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz alihay' Alıntı: ahmet abi o kadar söylenenden sonra üzerine fazla gitmemeklazım, ibrahim abi dellenmesin lr ye jeep arması takar biner ;D Genişletmek için tıkla ... binsin yahu güzel olur ;D
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz alihay' Alıntı: ahmet abi o kadar söylenenden sonra üzerine fazla gitmemeklazım, ibrahim abi dellenmesin lr ye jeep arması takar biner ;D Genişletmek için tıkla ... binsin yahu güzel olur ;D
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 22 Nis 2010 #79 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Ahmet abi bu taraflara gelmiyomusun ? Sözlerimiz var unutulmadı
egeli 34 Kamp III Mesajlar 506 Tepkime Puanı 0 22 Nis 2010 #80 Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz geleceğim ali vallahi hiç oturmuyorum zaten ilk fırsatta inşallah
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz geleceğim ali vallahi hiç oturmuyorum zaten ilk fırsatta inşallah