Discovery II V8 Artık Beraberiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,108
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz

ilkakdeniz' Alıntı:
destek bulmak çok güzel bir şey cok sağol :smiley:

rica ederim... bu site öncelikle bunun için var.. şimdi biz edirne tarfında kalsak etsek... ilk seni arayacağız... ya buralarda ibrahim var, bir el atar bize dicezzz... ;)

valla şaka bir yana ben çok şanslıyım ki aracım bana hiç büyük sorun çıkartmadı.. hoş kendisini hiç bakımsız bırakmadım... ama görünüşe göre senin araçta çok temiz ve umarım çok sorunsuz olur... ama asla bakımsız bırakma... en çok önemlisi gözün hep hararet göstergesinde olsun...

birde ilk olarak şunun yap... senden öncekilerin nasıl kullandığını bilmediğin için, git abicim hemen şabzuman ağını, motor yağını, fren hidroliklerini ve bütün hortumlarını kontrol ettir.. ;) ilk bunla başla... gerisinde koy benzinini yürü git.. yolda bırakmaz seni... ;)

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
rica ederim... bu site öncelikle bunun için var.. şimdi biz edirne tarfında kalsak etsek... ilk seni arayacağız... ya buralarda ibrahim var, bir el atar bize dicezzz... ;)

valla şaka bir yana ben çok şanslıyım ki aracım bana hiç büyük sorun çıkartmadı.. hoş kendisini hiç bakımsız bırakmadım... ama görünüşe göre senin araçta çok temiz ve umarım çok sorunsuz olur... ama asla bakımsız bırakma... en çok önemlisi gözün hep hararet göstergesinde olsun...

birde ilk olarak şunun yap... senden öncekilerin nasıl kullandığını bilmediğin için, git abicim hemen şabzuman ağını, motor yağını, fren hidroliklerini ve bütün hortumlarını kontrol ettir.. ;) ilk bunla başla... gerisinde koy benzinini yürü git.. yolda bırakmaz seni... ;)

Cumartesi yapacağım işler bunlardı zaten
sahibi cidden iyi bakmış, nerdeyse bayiiden yeni çıkardım sanıyorum bazen ahh torpido kapağı ahh bütün güzel hislerimi mahvediyor tıkırdamaya başlayınca ;D

Manuelini inceliyordum bende az öncemanuel şanzıman 2,5 litre otomatik şanzıman 6,5 litre yağ alıyormuş yavv ben de onun yalancısıyım ;D

mertozzy' Alıntı:

eksik kalmış devam edeyim cümleme 24 saat göreve hazırım ;D

geçen yıl bu zamanlar ilk ofroad gezisine 2001 disco 2 kiralayarak katılmıştım abi

DSCF2232.jpg

DSCF2296.jpg

Amanda aman bizim ibram ne almış gözlerime inanamıyorum acaba yanlışmı gördüm sen ona sığmazsın yahu ayakların tutulmuştu benim disco2 de tukaka bu ingilizler sen amerikancı veya japoncu değilmiydin acaba dünyanın sonumu geldi ali sen şahitsin biliyorsun. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan iyi günlerde rengide benimkinin rengimi ne? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İbrahim Bey hayırlı olsun, sizi de listeye ekledim :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.0

not: soyadınız eksik oldu ama belirtirseniz düzeltirim...

egeli 34' Alıntı:
Amanda aman bizim ibram ne almış gözlerime inanamıyorum acaba yanlışmı gördüm sen ona sığmazsın yahu ayakların tutulmuştu benim disco2 de tukaka bu ingilizler sen amerikancı veya japoncu değilmiydin acaba dünyanın sonumu geldi ali sen şahitsin biliyorsun. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan iyi günlerde rengide benimkinin rengimi ne? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ahmet abi ne yalan söyleyim bende kaşınıyordum eski günleri hatırlatmak için ama ilk ben zıplamak istemedim büyüklerden önce olmaz dedim kendimce ;D ;D ;D

sevtap hanım öncelikle teşekkür ederim, nickimin altına da ben zamanında yanlışlıkla üyelik safhasında yine nickimi yazmıştım sonra da düzeltemedim, yardımcı olup nickimin altına adımı eklerseniz memnun olurum.

İbrahim Arslan

ihtiyar senin araba dar ;D
seninkine sığamadım benimki V8 silindir sayısı fazla o yüzden ferah ferah biniyorum ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ihtiyar senin araba dar ;D
seninkine sığamadım benimki V8 silindir sayısı fazla o yüzden ferah ferah biniyorum ;D

abi o şimdi uyuyordur onun yerine ben cevaplayabilirmiyiym ;D

evet abi v8 otomatik ve lpg liydi, arka süpansiyon havalıydı o çok hoşuma gitti
araç rolantıda çalışırken ürküyordum ;D ara gazı 500 krş. ;D

satılık bu araç bir satış sitesinde görünce tanıdım yorgun duruyordu demek ki kiralık olmasından mütevellitmiş

kendi aracımda en mutlu olduğum konu lpg aracın benden önceki sahibi 90 litre Prins lpg bağlatmış 450 km yol yaptım bir kontakla 75 litre civarında gaz aldı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR