Discovery II V8 Artık Beraberiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,240
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz

murat bey teşekkür ederim ilginize ve dileğinize, yükseltme işi gerçekten aracın karakterini değiştiriyor. bende cok gidip geldim yaptırsam mı diye?
ancak benim aracın arkalar körüklü malum illet gibi bir şey nerede su koyvereceği belli değildi olmadık bir yerde su koyverince bu makinayı keyif için aldığımı ama o halinin hiç keyif vermediğini farkettim
sonuç; resimde görüldüğü gibi haaa keyifli miyim? çoook balkondan izlemesi bile ayrı bir zevk oldu

Etiketler

ibrahim bey herşeye evet ama bunca yıllık jeep kullanıcısıyım şu an tata ) ??? hiç balkondan izlemedim araçlarımı bu nasıl biir zevktir özendim size bu land a özgü bişeymi yoksa tüm arazi araçları için geçerlimi bu ??? ;D

yok asil geçmişi olan arazi araçları için geçerli TATA için çivili tahta gerek üstüne yatacaksın zevki öyle çıkıyor ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
yok asil geçmişi olan arazi araçları için geçerli TATA için çivili tahta gerek üstüne yatacaksın zevki öyle çıkıyor ;D ;D
tata sından tutasından değil jeep im varken de seyretmek aklıma hiç gelmiyordu da onda biraz merak ve anlamaya çalışmakla beraber birazda özendim imrendim ne yalan söyliyeyim ..birde bu arada gün gelecek herkesin bir tata sı olacak ;D

ha o dediğin de zevk işte herkes de bulunmuyor maalesef ;D

eeee o zaman allah 33 leride kullanmayı tattırsın sana ne diyeyim

bir hamle yapacaksan tam yapacaksın 35" den aşağı kurtarmaz artık ;D ;D ;D

İbrahim arkadaşım..inşallah benim alamadıgım göstergeler sana yaramıştır.. ;D ;D

yok almadım deme

aldım ismail abi aldım
gerçi ebay gibi 15 günde zor elime geçti, içine doğdu herhalde daha dün elime geçti abi
taktım çalıştırdım ama acaip bir cihaz hakim olmak zaman alacak. avuçiçi kadar şeyin marifetleri acaip
kusura bakma abi sana da teşekkür etme fırsatı bulamadım,

Olur mu canım... ne demek..yeter ki işini görsün..

ahh bende OBD2 olsa idi..gezenbiirde bir arkadaş satılık ilanlarında aynısını satışa çıkartmıştı..neyse..
tekrar hayırlı olsun...

abi tekrar teşekkür ederim çok sağol
Edirne'deyim yolunuz düşerse her zaman beklerim

valla acaip bir şey

motor ısısını, anlık yakışı, RPM, akü gücünü, kalan yakıtı (Diesel, benzin ve LPG ayrıca Litre veya MPG) olarak gösteriyor, menzilini gösteriyor, hızını gösteriyor(MPH ve KM),

ama en önemlisi arıza kodlarını okuyor ve siliyor. Çağlar dehe iyi biliyor o cihaza hakim ben henüz bir iki defa denedim.

dediğim gibi acip bir şey ;D

unuttum cihazı www.scangauge.com inceleyebilirsin