<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Discovery II'de TC Sistemi ve Orta Diferansiyel Kilidi.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="concrete" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
concrete' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Buna katılırım. Disco 2 de TC nin çok iyi iş gördüğünü düşünüyorum ben. Bu işi çok üst düzeyde yapmak gibi bir hırsınız yoksa, TC çok çok yeterli olur. Lastikleriniz boşa düşmüyor daha ne olsun; akıllı diff lock. Bir sürü para harcayıp elektrikli ya da kompresörlü dif lock taktıracağınıza, TC ile yürür gidersiniz. <br />
<br />
Çok LR sever bana katılmıyor ama bu konuda...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>sizde belirtmişsiniz,burda kilit laf( Bu işi çok üst düzeyde yapmak gibi bir hırsınız yoksa) ,<br />
land severlerin ağıroffroad yapmak isteyenlerinin sevmemesi doğal,çünkü sistem etkin ve hızlı çalışmasına karşın 4 adet abs sensöründen gelen bilgi üzerine inşa edilmiş yazılım ile çalışıyor,hard offroad esnasında sensör yada kablolarından birisi koparsa sistem hemen uygun bir arıza uyarısı yaparak devre dışı kalacaktır.veya çok sıkışırsa sistemi koruma amaçlı geçici devreden çıkma veya etkinlik azaltması yapabilir,bu yapıda sistem koruma altında,araç kolayına kırılmaz bence,bir şekilde kurtulup yola devam edersiniz<br />
ama diğer mekanik sistem sizin tecrübenize bağlı,çok rahat ölçüsüz güç,tork uygulayıp kırabilirsiniz,veya sıyırabilirsiniz,veyahut oradan kurtulabilirsiniz,yada kırılıp orda iş sona erebilir<br />
fakat ben bakıyorum da artık yarışlarda da kullanılan araçlarda elektronik düzenler var,G4 de kullanılan araçlarda aynı,zor yerlerden çok daha yumuşak geçebildiklerini gözlemledim ben</div>