Discovery MPI 2000

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beroko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,206

beroko

Ana Kamp
Yer
Sakarya
Arkadaşlar Discovery MPI 2000 hakkın da çok yorum okudum ama arazi de sağlam bir araç mı arazide beni bırakır mı _?

Teşekkurler...

Etiketler
Ynt: Discovery MPI 2000

ben su an mpi kullanıcısıyım,arazıde senı bırakmaz ama cok cok agır off road yapacaksan tavsıye etmem .lastık ebadını cok buyutmeden kullanman gerekebılır çunku motor buyuk ebat lastikler, çevırmeye yetersız kalabılır.low range alınca cok ustun bır cekıs elde edersın.sen konusulanlara bakma oldukca ıyı bır performans sana arazıde verecektır.tabıkı bır v8 degıl ama yeterlı.
sormak ıstedıgın ve aklına takılan her konuda bana danısabılırsın.forumu ınceledıysen ben dızel bır td5 arıyorum.o zaman nıye aracını degıstırıyor dıye sorarsan bagaja tup koyunca 7 kısı seyahat etmek zorlastı,sadece bu sepepten .ayrıca mpi araçlar dısco 1 serısı oldugundan sorunsuz bır araclardır.elektronık pek bır olayı yoktur.yakıtı kesın merak edersın.benım kullanımıda lpg olarak soyluyorum uzun yolda 16 litre lpg sehır ıcınde 20 lıtre lpg yakar.low range alınca tahmınımce yıne 20 lıtre lpg.benzın ıse uzun yolda 12lıtre sehır ıcı 15 lıtre benzın yakar .daha az olması ıcın cok kasarak kullanman lazım.selamlar
sait nuhoğlu

samurai gıbı derken samuraı nasıl kullanıyorsun anlayamadım.zate samurai çekiş sıstemı nasıldır bılgım yok,ama nıye kullanamayasın ki.

kullanabilirsin.sonucta samuraı de belli kıılma rıskı vardır.mpi dayanıklı bır aractır

Saitnuh kardeş. Benimde bir sorum olucak. Peki arazide zorlu koşullarda low range alınca performansı yetmiyor mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri