KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba discovery ll td5 hse aldım 2001 model fabrikadan cikigi gibi uzerinden bisey ne eklenmis ne cikarilmis hafif araziye girebilmek icin bi degisim yapmam gerekirmi yada discovery ile ligili bilmem gerekenler nelerdir yardimci oursaniz sevinirim...
tesekkur ederim kursad bey gecen aksam facede konusmustuk onun yerine nissan patrol al demistiniz neyse hayirlisi olsun arka korukleri iptal ettirmek gerekirmi ne oneirsinz
tesekkur ederim kursad bey gecen aksam facede konusmustuk onun yerine nissan patrol al demistiniz neyse hayirlisi olsun arka korukleri iptal ettirmek gerekirmi ne oneirsinz
ne gibi bi sıkıntı cikarabilir pahaliyami mal olur korukleri iptal ettirince baska ne yapmak gerekir tamamen aractan sokuurmu yoksa asadece iptalmi edilir
ne gibi bi sıkıntı cikarabilir pahaliyami mal olur korukleri iptal ettirince baska ne yapmak gerekir tamamen aractan sokuurmu yoksa asadece iptalmi edilir
orjinalini bozmayi pek istemiyorum ama cikarmasam iptal etmesem araca bir zararinolurmu yada bana mddi acidan olursa ne olur sıktım sizide kusra bakmayın
orjinalini bozmayi pek istemiyorum ama cikarmasam iptal etmesem araca bir zararinolurmu yada bana mddi acidan olursa ne olur sıktım sizide kusra bakmayın
körükleri sökmeden aracı yükseltmezsiniz standart binicekseniz körüklerle kalabilirsiniz. Yaşar ve görürsünüz çünkü inanmıyorsunuz size söylenenlere. Orjinal orjinal binin birkaç ay anlarsınız
Oncelikle yeni TD5 iniz hayirli olsun. Bende bu konularda cok yeni oldugum icin bir sorum olucakti. Neden korukleri cikarip atiyoruz. Hic araziye cikmasa bile hemen ariza mi cikariyor?
Oncelikle yeni TD5 iniz hayirli olsun. Bende bu konularda cok yeni oldugum icin bir sorum olucakti. Neden korukleri cikarip atiyoruz. Hic araziye cikmasa bile hemen ariza mi cikariyor?
Araziye çıkmakla ilgisi olmayan bir sistem, durduk yerde sorun çıkartabiliyor. araç eğri büğrü gider , arkası çöker, arkası kalkık kalır bir taraf kalkık kalır vs
lastik ebatı ve markası olarak ne onerirsiniz 33" lastik alirsam araca degisiklik olarak ne yapmam gerekiyor birde 33" ebat olarak neye tekabul ediyor yani
xxx/xx/xx olarak bilinen sitede vs de aramk icin sordum