discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imparator Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,419
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi

Gokdogan bey o yanan isigi vites kolunun oradaki mode tusuna basarak sondurebilirsiniz sport moda almissiniz araci bence hepsi bu

kıvanç bey çok teşekkür ederim. şimdi aracı kontrol ettim aynen dediğiniz gibiymiş. yolculukta mola verince bizim ufaklık bütün düğmeleri elden geçirmişti. demek o zaman mode düğmesine de basmış. bu arada mode düğmesinin sport bir sürüş sağladığını da öğrenmiş oldum sizden.

Hic onemli degil bu sebeblerden buradayiz birbirimizden birseler ogrenmek icin ayrica ayni dugme arazi vitesini low konumuna aldiginizda manuel kullanabilmenize yarar yani m yandiginda aracinizi vites kolunu hangi seviyeye isterseniz ornek vereyim anlasilir olsun nide tusuna bastiginizda m yanarken low konumu harici yanmaz araci 3. Vitesle kaldirabilirsiniz karli ve buzlu zeminlerde patinajada dusmeden 2. Vites vs ile kalkmaniza yarar

bunun uygulamasını haftaya haftaya bi yapayım nasip olursa. kıvanç bey araca bir bagaj yapmayı planlıyorum. ölçüleri ve resimleri varsa sizde memnun olurum.

Port bagaj olcusu bende yok maalesef ben antalya da ahmet usta ya yaptirtirdim arabayi birakip birkac gun beklemek gerekiyor

Teşekkür ederim kıvanç bey. ayrıntılarını. Görebileceği foto olursa model alıp kendim yapacağım. Üzerine de Hella yada aynı kalitede sis ve aydınlatma. Takacağım önerilere açığım. Yada bunu uygun bir başlıkta devam edeyim eniyisi.. Selamlar.

gokdogan bey

Google a discovery 2 g4 roof rack yazip aratin görsellerde görebilirsiniz en azidan benim port bagaj G4 tipi

M - S ikazları sadece sensör kaynaklı olmayabiliyor. ben bir çok sebepten yandığını gördüm ve arızanın giderilmesini sağladım. akü, şarj dinamosu, vites pozisyon sensörü, kablo demetlerinde oksitlenme ve yağlanma, gevşemiş şase ucu ve en son ve en büyük arıza olarakta şanzıman içerisi mekatronik üzerindeki bir selenoid den arıza yaşadık bunuda sıfır olarak parçayı bulamasakta çıkma parça bulup giderdik. saygılar.

Adem Ustaya uğrayıp tanıştım.. Güzel bir çay içtikten sonra s ve m lambalarının yanıp sönmesine neden olan parça iyi bir işçilik ile sökülüp temizlendikten sonra sorunun basit bir temassızlık olduğunu görüp düzelten Adem ustaya teşekkür ederim.. Güler yüzlü eşine ve işini severek yapan adem ustaya teşekkür ederim.. Böyle ustaların varlığı araçlarımıza artı değer katmaktadır.. Sağ olasın Adem usta...Bundan sonra mekanımız belli...Tüm LANDROVER SEVDALILARININ MUTLAKA TANIŞMASI GEREKEN BİR KİŞİ..

Teşekkür ederim hocam yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
Herhangi bir sorun olduğunda bir telefon uzaklıkta olduğumuzu
Bilmenizi isterim aracınızı sorunsuz kullanmanızı diler
Saygılarımı sunarım ADEM KARNUÇU
TEL: 0536-287-75-56

Kıvanç bey bir tesekkurde benden, bugün discovery td 5 aldik eşimle akşam test sürüşü yaparken "s" ışığı yandı, ne yapsak sonduremedik netten araştırırken yukaridaki mode tuşu yorumuzu okuyup hem ışığı söndürdük hemde 1500 , 2000 tl den kurtulmanın sevincini yaşadık işiniz rast gitsin...