Maslak oto sanayide bir folyocu, tabelacı var, internetten ona indirttim, onda şu an var, istediğin renk ve malzemeye ve istediğin ebat yapabiliyor, ben araca yazın pasta cila yaptıracağımdan pek abartmadım pasta ciladan sonra daha büyük bişeyler yapıcam sanırım dakar yazısı olmadan sadece amblemi tüm kaputa yapabilirim
teşekkürler bu arada keşke sende gelseydin baya eğlendik boluda
Bir maslağa gittiğimde sana sorarım bilgilerini de yaptırayım ufak iki tane bagaj yan camlarına
Çok gelmek istedim de çok işim vardı cumartesi istanbul'da erken bitirsem gene çıkacaktım ama olmadı bir başka etkinlikte inşallah; hatta yakın zaman da baharda Bir LR gezisi düzenleyelim birlikte; yada kamplı bir gezi ypalım yakın civarda
Bir maslağa gittiğimde sana sorarım bilgilerini de yaptırayım ufak iki tane bagaj yan camlarına
Çok gelmek istedim de çok işim vardı cumartesi istanbul'da erken bitirsem gene çıkacaktım ama olmadı bir başka etkinlikte inşallah; hatta yakın zaman da baharda Bir LR gezisi düzenleyelim birlikte; yada kamplı bir gezi ypalım yakın civarda
kürşatçım hayırlı olsun çok güzel olmuş ve yakışmış ,çok derinlere dalma ,şnorkel var diye , birde bir tavisyede daha bulunayım ,şöför koltuğu altında bulunan şanzuman beynine çok dikkat et ,derin su geçişlerinde veya bir şekilde korumaya almaya çalış kardeşim ;D ;D ;D
kürşatçım hayırlı olsun çok güzel olmuş ve yakışmış ,çok derinlere dalma ,şnorkel var diye , birde bir tavisyede daha bulunayım ,şöför koltuğu altında bulunan şanzuman beynine çok dikkat et ,derin su geçişlerinde veya bir şekilde korumaya almaya çalış kardeşim ;D ;D ;D
vallahi zaten sirada yan slidelar ve arka tampon var ama agrisiz acisiz halletmeye calisiyorum , 2-3 hafta ustayi bekleyip tamponsuz gezmeden
bearmarch da varmi bilmiyorum ama huma ya sordum yoktu, kayalardan bugun britparth katalogu aldim onada bakayim, ama her halukarda onlarin stokda yok ismarlanirsada 1 aydan once gelmez. on tamponuda kafamdaki tasarima gore yaptiricakdim ama bu usta bekleme derdinden hazir bulup aldim.