Tempus' Alıntı:Daha sonra Maslak oto sanayide Onuş Otomotive gidilerek arka yay tekrar değiştirildi.
Oktay Usta (güleryüzlü adam) ve kalfası Mustafanın ellerine sağlık ve çok teşekkürler
[attachment=1]
[attachment=2]
arka yükseltmede güzelce ayarlandıkdan sonra araç son haline geldi
Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun. Aracınız muhteşem olmuş. Kazasız belasız binersiniz umarım.Şunu soracam arka yükseklik yeterli gelmedi derken ne kasteddinniz nasıl bir işlem yaptılar. bende yükselttim aracımı bana da arka sanki basıkmış gibi geliyor.sizin yazdığınızı okuyunca ii ce kafam karıştı. aydınlatırsanız sevinirim.
cuneytkishali' Alıntı:Tempus' Alıntı:Daha sonra Maslak oto sanayide Onuş Otomotive gidilerek arka yay tekrar değiştirildi.
Oktay Usta (güleryüzlü adam) ve kalfası Mustafanın ellerine sağlık ve çok teşekkürler
[attachment=1]
[attachment=2]
arka yükseltmede güzelce ayarlandıkdan sonra araç son haline geldi
Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun. Aracınız muhteşem olmuş. Kazasız belasız binersiniz umarım.Şunu soracam arka yükseklik yeterli gelmedi derken ne kasteddinniz nasıl bir işlem yaptılar. bende yükselttim aracımı bana da arka sanki basıkmış gibi geliyor.sizin yazdığınızı okuyunca ii ce kafam karıştı. aydınlatırsanız sevinirim.
Cüneyt bey merhaba, çok teşekkürler öncelikle.
Durum şöyle bu araçlara uygulayabileceğiniz yay ve amortisör kombinasyonları baya fazla. Biz önce bir yay seti denedik ama taktığımızda istediğimiz kadar yükselmediğini farkettik ve gidip daha sert ve biraz daha uzun bir yayla değiştirdik. Eğer aracın yüksekliğinden memnun kalmadıysanız ya yayın ucuna parça atıp yukseltirsiniz biraz daha yada başka daha uzun ve sert bir yay alıp takıp yükseltebilirsiniz. Bu birazda sizin ne yapmak istediğinizle alakalı. Örneğin şu an benim aracın arkası önüne göre 2 cm daha fazla yüksek ama ben önü yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü bagaj ve araç boşken böyle ama doldugunda dengelenicek. Ama arka önden daha aşşağıdaysa bu sorun olur. Kullandığınız yaylar bearmasch ise bende katologu var kod numaralarını söylerseniz bakıp alternatiflerini söylerim size.
conker' Alıntı:kabul etmek lazım offroad'da son nokta disco 2
Tempus' Alıntı:tesekkurler
offroad cok genis bir kavram, ama orta karar offroad a gidip sonrada asfalta cikip evinize gazlamak, sehir icinde kullanmak, ailenizle birlikde kamplara gitmek, sehirler arasi hatta ulkeler arasi uzun turlara gitmeyi planliyorsaniz alinabilecek birkac secenekden birisi![]()
BOSCH' Alıntı:Kürşat bey öncelikle Vatani görevi bitrip hoş geldiniz,
Aracınız gerçekten çok güzel olmuş, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
[attachment=1]
Tempus' Alıntı:Bugünde araç chiplendi ve sırtından bir yük kalkmış gibi oldu süper gidiyor alışamadım kullanmaya![]()
edaghan' Alıntı:bak sen?! bu ne hız Kürşad beycim? ama pedala dikkat.
güle güle kullan.
Tempus' Alıntı:oldu galiba benim araç artık![]()
zaferbager41' Alıntı:Bencede oldu Kürşat bey hayırlı olsun iyigünlerde kullanın.