Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,333
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

çok teşekkürler :smiley:

bundan sonrada yapılacaklar bitmedi ama kabacası bitti diyelim, artık geriye arabanın hakkını vermek kalıyor ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Daha sonra Maslak oto sanayide Onuş Otomotive gidilerek arka yay tekrar değiştirildi.

Oktay Usta (güleryüzlü adam) ve kalfası Mustafanın ellerine sağlık ve çok teşekkürler :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

arka yükseltmede güzelce ayarlandıkdan sonra araç son haline geldi :smiley:

Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun. Aracınız muhteşem olmuş. Kazasız belasız binersiniz umarım.Şunu soracam arka yükseklik yeterli gelmedi derken ne kasteddinniz nasıl bir işlem yaptılar. bende yükselttim aracımı bana da arka sanki basıkmış gibi geliyor.sizin yazdığınızı okuyunca ii ce kafam karıştı. aydınlatırsanız sevinirim.

cuneytkishali' Alıntı:
Tempus' Alıntı:
Daha sonra Maslak oto sanayide Onuş Otomotive gidilerek arka yay tekrar değiştirildi.

Oktay Usta (güleryüzlü adam) ve kalfası Mustafanın ellerine sağlık ve çok teşekkürler :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

arka yükseltmede güzelce ayarlandıkdan sonra araç son haline geldi :smiley:

Kürşat bey öncelikle hayırlı olsun. Aracınız muhteşem olmuş. Kazasız belasız binersiniz umarım.Şunu soracam arka yükseklik yeterli gelmedi derken ne kasteddinniz nasıl bir işlem yaptılar. bende yükselttim aracımı bana da arka sanki basıkmış gibi geliyor.sizin yazdığınızı okuyunca ii ce kafam karıştı. aydınlatırsanız sevinirim.

Cüneyt bey merhaba, çok teşekkürler öncelikle.

Durum şöyle bu araçlara uygulayabileceğiniz yay ve amortisör kombinasyonları baya fazla. Biz önce bir yay seti denedik ama taktığımızda istediğimiz kadar yükselmediğini farkettik ve gidip daha sert ve biraz daha uzun bir yayla değiştirdik. Eğer aracın yüksekliğinden memnun kalmadıysanız ya yayın ucuna parça atıp yukseltirsiniz biraz daha yada başka daha uzun ve sert bir yay alıp takıp yükseltebilirsiniz. Bu birazda sizin ne yapmak istediğinizle alakalı. Örneğin şu an benim aracın arkası önüne göre 2 cm daha fazla yüksek ama ben önü yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü bagaj ve araç boşken böyle ama doldugunda dengelenicek. Ama arka önden daha aşşağıdaysa bu sorun olur. Kullandığınız yaylar bearmasch ise bende katologu var kod numaralarını söylerseniz bakıp alternatiflerini söylerim size.

conker' Alıntı:
kabul etmek lazım offroad'da son nokta disco 2

tesekkurler :smiley:

offroad cok genis bir kavram, ama orta karar offroad a gidip sonrada asfalta cikip evinize gazlamak, sehir icinde kullanmak, ailenizle birlikde kamplara gitmek, sehirler arasi hatta ulkeler arasi uzun turlara gitmeyi planliyorsaniz alinabilecek birkac secenekden birisi :smiley:

Tempus' Alıntı:
tesekkurler :smiley:

offroad cok genis bir kavram, ama orta karar offroad a gidip sonrada asfalta cikip evinize gazlamak, sehir icinde kullanmak, ailenizle birlikde kamplara gitmek, sehirler arasi hatta ulkeler arasi uzun turlara gitmeyi planliyorsaniz alinabilecek birkac secenekden birisi :smiley:

:smiley: karizması yeter disco 2 nin

Kürşat bey öncelikle Vatani görevi bitrip hoş geldiniz,
Aracınız gerçekten çok güzel olmuş, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
[attachment=1]

images.jpg

Bugünde araç chiplendi ve sırtından bir yük kalkmış gibi oldu süper gidiyor alışamadım kullanmaya :smiley:

BOSCH' Alıntı:
Kürşat bey öncelikle Vatani görevi bitrip hoş geldiniz,
Aracınız gerçekten çok güzel olmuş, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
[attachment=1]

Çok teşekkürler her ikisi içinde :smiley:

Yeni beygirlerini güle güle kullan Kürşat. :smiley:
Son fotoğrafta (karşıdan çekilmiş suya giriş) araç motora su çekme sınırına oldukça yaklaşmış.
Yanlış hatırlamıyorsam hava filtresi kutusuna havayı çeken kısım çamurluk içinde.
Aman sonra sorun olmasın. Uzun lafın kısası fotoğraflardan off-road tarzını anladım. :smiley:
Kısa zamanda bir snorkel edinmeni tavsiye ediyorum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR