Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,910

Etiketler

Ynt: Discovery TD5 Modifiye

Kürşat bey konuyu baştan sona merakla takip ettim öncelikle ellerinize sağlık çok güzel olmuş aracınız. benimde 2001 model disco 2 td5 im var şu an standart durumda hep içimde bir şüphe vardı disco 2 den olurmu diye ama artık sayenizde hiç şüphem kalmadı,paylaşımlarınız benim için ansiklopedi niteliğinde oldu bunun için ayrıca teşekkürler.Bende en kısa zamanda değişikliklere başlıycam inşallah,arcınızı iyi günlerde güle güle kullanın inşallah,saygılarımla.Murat YÜKSEL

Cok Tesekkurler Murat Bey, bende benden sonra bu ise kalkisacak kisilere bilgi olsun diye tum detaylariyla paylastim umarim isinize yarar. halada tecrube kazanmaya devam ediyorum ve paylasmaya. Size de kolay gelsin. Saygilar

Heavy Duty ;D water proff koltuk kılıfları ingiltereden geldi, Britpart

kabaca oturttum ama ben beceremedim yarın döşemecide taktırıcam.

hella tavan lambaları ve matador arka lamba aldım yarın onlarıda tkıcam

[attachment=1]

[attachment=1]

İKİZİNİN RESMİNİ YÜKLEDİM ;D

Kürşat bey selam, bir konuda bilginize ihtiyacım var, yükseltme konusunda; benim td5 i yükselmek istiyorum, 2"mi 4" mi yükselteyim diye kafam karıştı birde 3" yok diye duydum, varsa nerden bulabilirim teşekkürler.

merhaba,

33 ve üstü lastik takıcaksanız 2 inc yetmiyor

ama 31 civarı bir lastik size yeticekse 2 inc yukseltme yeterli.

istediğiniz kadar yükseltebilirsiniz. Hüma otodan Koray beyi ararsaniz o size tüm bilgileri verebilir. benim aracımda aslında 4 inç yükseldi ama sonradan çelik tamponlar, vinç, yan barlar vs derken 3 inç civarına düştü.

asabi' Alıntı:
Kürşat bey selam, bir konuda bilginize ihtiyacım var, yükseltme konusunda; benim td5 i yükselmek istiyorum, 2"mi 4" mi yükselteyim diye kafam karıştı birde 3" yok diye duydum, varsa nerden bulabilirim teşekkürler.

ben oto mekanikte yaptırdım tüm modifikasyonu tavsiye ederim

Birde sizin ikizlere bir üçüncüyüde ben eklesem kızmazsınız değilmi renkte aynı çünki.

yok zaten 3 taneydik 4 uncude siz olun keyif duyariz

asabi' Alıntı:
Birde sizin ikizlere bir üçüncüyüde ben eklesem kızmazsınız değilmi renkte aynı çünki.

aksine memnun olurum disco2 sayısının çoğalması lazım off roadta.Hem de fikir alış verişinde bulunuruz

teşekkürler umarım kısa zamanda aracımı sizlerinde tecrübesiyle biran önce bitirebilirim ve yine umarım sizlerle yüzyüzede görüşüp tanışabiliriz bundan onur duyarım,herşey için teşekkür ederim şimdiden saygılarımla.