<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="MUDANYALI" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
MUDANYALI' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Değerli arkadaşlar...<br />
<br />
bu vb.topiklerdeki konuları kilitleyecek boyuta varan sıkıntı ne, biliyormusunuz..?<br />
<br />
kimilerimiz gücü nispetinde fabrikasyon itibariyle offroad'a uygunluğu olan araçları almış,yeni olmasına aldırmadan,kesmiş,bişmiş,yükseltmiş,lastik almış,jant almış,sanayilerde yatmış,sosyaliteden uzak mevkilerde başına gelebilecekleri en ince ayrıntısına kadar düşünerek ,ekstra ekipman taşımaktan,bagajında mangal koymaya yer bırakmamış ve ben offroad'u seviyorum,yapmaya çalışıyorum demiş..Hakkı varmı.? yok diyen ayıp eder..<br />
<br />
kimilerimiz ise yine imkanlar dahilinde 20-25 yaşında arabalar edinmiş,bi yerini değiştirsen,öbür tarafı kopar..Offroad aşkına gözü bi şey görmeden dünyanın parasını harcamış...<br />
kapı aralıklarından gelen dondurcu soğuk havaya ,beresi ile göğüs germiş..Araba elektrik kesmiş,önden giden aracın stoplarını takip etmekten gözlerini feda etmiş..ama,insanın yürümeyeceği yerlerde dolaşmanın mutluluğunu yaşamış...vs..vs..<br />
<br />
tüm bunlar,offroad aşkı ile yapılmış aksiyonlar..<br />
<br />
e birde SUV sahibi arkadaşlarımız var ve tüm bu emekleri,cefaları,stresleri ve riskleri çeken arkadaşlarımızı görmezden gelerek, offroad adına hamlelerden bahsetmekteler..<br />
<br />
Beyler, Sezar'ın hakkı Sezar'a..<br />
<br />
bence,bu işe meraklı ama SUV kullanmak zorunda olan kardeşlerimiz,offroad'a gönül vermiş arkadaşlarımıza,'' biz bu araçlarla ne nispette uğraşalım.? '' sorusunu sorsalar,ne kırgınlık olur,nede negatiflik..<br />
<br />
yok bu buradan geçti,aman efendim araba değil ''ejderha'' vb.yorumlar,offroad'cuları rencide etmektedir..<br />
<br />
Hepinize saygılarımı sunarım..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> süper bir yazı selam ve saygılar</div>