Merhabalar,
Herkes güzel hoş yazmış. Güneydoğu'da; Diyarbakır'da bir çok lokanta veya restaurant vardır ismi ün yapmış. Özler Et Lokantası da onlardan biridir, ki Valilik zaman zaman protokol amaçlı yemeklerini bile orda düzenlemektedir. Hijyen olayının kötü veya berbat olacağını sanmıyorum. Ha şu olabilir : Yörenin eti belki başka yörelerin etlerine göre farklıdır. Sindirim sistemi buna adapte olamayınca tabi ki sorunlar baş gösterebiliyor.
21 Temmuz 2010'da yurtdışından yabancı bir arkadaşım geldi. Onu İstanbul'dan aldım. İstanbul'u gezdirdim 3 gün boyunca. Bir sorun yoktu. Sonra D.ßakır'a getirdim. Burda 14 gün kaldı. Tabi bagırsak enfeksiyonu yaşadı. Sanırsam ki dedigim gibi oluyor. Adapte süreci önemli bir faktör.
Bazı arkadaşlarımın da belirttiği gibi hijyen olayından kaynaklandığını sanmıyorum.