Dodge 4x4 Dizel Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,820
Ynt: Dodge 4x4 Dizel Karavan

slm abi aracın çok güzel bendede s100 var arka jantlar çok hoşuma gitti.satılıkmı

Etiketler

dodge s100' Alıntı:
slm abi aracın çok güzel bendede s100 var arka jantlar çok hoşuma gitti.satılıkmı

satılık değil yaptırdık özel olarak istersen yaptırdığım yerle irtibata geçebilirsin

Ercovadagörmüşütm cidden çok güzel ve fonksiyonel bir araç olmuş emeğinize sağlık güle güle kullanın birde resim benden.

efsane148' Alıntı:
arazi dingili orjinal mi bu arbanın ???

Askam DANA'dan bütün çekiş sistem alıyor bu 4x4 araçları, diğerlerin dingiller Izmirde yapılıyor.

Yanı bu araçın alt DANA 44 olmalı...

askam parçaları türkiyede mi ? üretiliyo dış ülkedenmi geliyo ???

akademic' Alıntı:
Ercovadagörmüşütm cidden çok güzel ve fonksiyonel bir araç olmuş emeğinize sağlık güle güle kullanın birde resim benden.

emeğe saygınızdan dolayı
teşekkür ederim

doçhasan' Alıntı:
mükemmel olmuş. elinize sağlık. işte arazi karavanı böyle olmalı.

teşekkür ederim sağolun elimden geldiği kadarı ile araziye uygun bir şekilde yapmaya çalıştım ki oldu sanırım

sayın kursadgolf. bende 88 100 s dodge var. yeni topluyorum. daha öncede 85 vardı. ondada aynı sorunu hissettim. bundada var. şanzmanda 3 ile 4 ün arası çok fazla. 3 te bağırıyor vites istiyor 4 de atıncada biraz bayılıyor gibi. acaba başka uyan şazman varmı. bu hiç hoşuma gitmiyor. neden böyle bir sorun olsun. bu motora bu alet uymuyor. yoksa bir başaka sebebimi var. bununla ilgili siz veya diğer arkadaşların bilgisi varsa paylaşalım. saygılar

onları bilmiyorum ama orjinalı neyse odur. o sayılar fabrika çıkışı neyse o olmalı değişiklik yapılmamış sanıyorum.

sizden öncekiler değişmiş olabilir mi
birde dingilin arka kapağında numaraları yazar onlara bakarakda bilgi verirseniz ona göre yararlı bilgi veririm