Dodge Power Wagon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amonratr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,282

amonratr

tayfun koray
Yer
istanbul
hepınıze slm lar. nadır abı bugun yolda senın ılgını cekeceğını dudunduğum bır arac gordum su ana kadar karsılasılması zor bır arac. uzerınde as 700 kamyonun dizel moorunu koyuslar. arastırdığım kadarıyla arac cevresındekıler sorduğum kadarıyla çunku sahıbını bulamadım hurda fıyatına verılecek mıs.
22122007106.jpg

22122007105.jpg

22122007104-1.jpg

Etiketler
Ynt: Dodge Power Wagon

Sağol tayfun.İlgimi çekmez mi hiç ?
Nedense yaşlandıkça kendim gibi antikalara da sempatim korkunç artıyor. ;D
Dodge Power Wagon iyi bir alet.Eski benzin düşmanı motoru ile başedemedikleri için dizele çevirmişlerdir.
Gösterge tablosu falan orjinal.Yürürü iyi ise 4 adet iyi lastik ile arazide çok iş yapar.

06 dan beri power wagon kullaniyorum ve cok memnunum sadece cok benzin yakiyor 24 litre sehir ici 19 sehir disi
aracim:
5.7L HEMI 345hp benzinli
on ve arka defransiyel kilidi
viraj demiri cikip takiliyor
4.53 axle ratio
12000 lbs warn vinc
285.70.17 BFG mt2 lastik

DSCN0513.jpg

DSC00230.jpg

DSCF1071.jpg

kasim şuraya bfg nin yeni mt lastikleri takılı iken ki resimleri koyda görelim nasıl duruo :smiley:

SEVGİLİ ABİLERİM ARKADAŞLAR O ARACA BENDE TALİP OLDUM FAKAT ...

Yaklaşık 6 ay önce o aracı bana gösterdiler resimde çıkan köşedeki bakkal ın mış 14 000 lira istedi araç dıştan temiz gözüksede çok masrafı var ayrıca orjinal motoru kayıp (EVRAKSIZ) bir araç yani toplansa dahi trafiğe çıkamaz vergi borcunun ödenmesi ve faturalı makina alınması lazım ozaman bana söylenen satışının da verilemeyeceğiydi vs vs vs !!!

Sevgili Kasım bırakın benzin yaksın :D ..V8 in gürlemesi yeter..Aracınıza ait başka resimler var ise lütfen paylaşırmısınız..Teşekkürler :smiley:

Doğrusunu isterseniz sormadım ama bugün yine aynı yere gidicem, yan dükkana yani. Sorarım satılıkmı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.