Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,783

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar bu benim 3. doçum olacak. Defender alamadım param yetmedi. En son Diyarbakırdan 1988 pw 150 buldum uygun fiyata aldım. Ama nasıl aldım. Telefonla işi hallettim. Bugün kamyona bindirildi. Yarın veya Perşembe İzmirde olur nasipse. Aracın arazi şanzımanı çıkarılmış ve arka defransiyel 250 lik doç takılmış. Tabi ondan dolayı aracı 4.000. TL ye aldım. Bana göre uygun fiyat. Çalışır durumda. Yanlız bana şimdi arka defransiyelle arazi şanzımanı lazım elinde olan varsa alabilirim. Ücreti neyse ödemek şartıyla tabi Ankarada var ama bana uzak İzmir ve civarı elinde olan varsa haberleşelim. Araç gelir gelmez eksiklerini tamamlayıp dağlara çıkmam lazım. Hayırlısıyla. Birde ön panjuru değiştirmek istiyorum. Şöyle ihtişamlı olanlardan. Bu konuda yardım ve fikir bekliyorum. Saygılarımla...

Etiketler
Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

Arkadaşlar benim pw 150 nin arka difrasiyeli 250 lik ön difransiyeli normal 100 lük yapılmış. Haliyle jantlar ayrı olduğundan 2 stepne bulundurmak zorundayım. Acaba ikisine aynı yapacağım ama hangisini değiştireyim. Orjinalımı kalsın yoksa önleride 250 lik 8 bijonmu yapsam. Acil yardım. Saygılarımla...

Araba geldi gelmesinede çoook işi var. Sanıyorum bana pahalıya mal olacak. Diferansiyel ve arazi şanzımanı satılan 2. el nerde kim var bilen varsa yardımcı olsun. Yoksa bu araç 2 yılda bitmez. Yardıma ihtiyacım var. Ankara ivediki bilen varsa bana çıkma parça satanların telefonunu verirse uygun fiyata alırsam sevinirim. Saygılarımla...

Doç geldi gelmesinede çoook işi var. Kışa bitiririm İnşallah...[attachment=1]

1 004.jpg

1 006.jpg

1 010.jpg

1 013.jpg

1 011.jpg

ip gibi dodgeymiş maşallah pek çürük yok gibi duruyor bende çift kabin kapalı kasa var . bende onu satarsam sizinki gibi bir tek kabin alıp dodgenin aslında çamurda neler yapabildiğini ön yargılı arkadaşlara göstermek istiyom kısmetse hayırlı olsun size şimdiden

Ersel sağol. Aracım fena değil ama ön defransiyel 250 lik arıyorum. Çok para istiyorlar. Arkalar 250 lik önlerde 250 lik olsun istiyorum. Henüz arazi çalışmıyor. Ama orjinal dizel olması güzel. Motor bayağı güçlü. 250 lik ön def için kulağın delik olsun haberleşelim.İyi günler. İstediğin olur İnşallah.

geçmiş bayramınız mubarek olsun . eğer duyarsam mutlaka haber veririm abi.

Nihayet dün Ankara İvediğe gittim. İhtiyacım olan 250 lik ön defransiyeli ve arazi şanzımanını aldım. Bu hafta içi takılacak. Benim araç 150 dodge idi ama daha önceki sahibi araziyi iptal ederek arkaya 250 lik deff takmış. Bende arayaı öne uydurdum ve 250 lik ön deff aldım. Mototr perkins güçlü 250 lik daha iyi dayanır diye bilgiler aldığımdan öyle yaptım. Daha önceleri defender pajero chevrolet blazerim oldu. Ama nedense dodgeleri seviyorum. Sonuçta arazi aracı Sade ve yalın olmalı bence. Motor şanzıman defransiyel al sana arazi aracı. Mesele bütçeme uyan en uygun araba. Önceki blazerime motor yaptırdım ocağımı söndürdü nerdeyse. Neyse fotoları ekleyeceğim. Aslan sekiz bijon dodgemle şöyle doya doya doğaya kavuşayım İnşallah. Kalın sağlıcakla.. Saygılarımla...

doçhasan' Alıntı:
Nihayet dün Ankara İvediğe gittim. İhtiyacım olan 250 lik ön defransiyeli ve arazi şanzımanını aldım. Bu hafta içi takılacak. Benim araç 150 dodge idi ama daha önceki sahibi araziyi iptal ederek arkaya 250 lik deff takmış. Bende arayaı öne uydurdum ve 250 lik ön deff aldım. Mototr perkins güçlü 250 lik daha iyi dayanır diye bilgiler aldığımdan öyle yaptım. Daha önceleri defender pajero chevrolet blazerim oldu. Ama nedense dodgeleri seviyorum. Sonuçta arazi aracı Sade ve yalın olmalı bence. Motor şanzıman defransiyel al sana arazi aracı. Mesele bütçeme uyan en uygun araba. Önceki blazerime motor yaptırdım ocağımı söndürdü nerdeyse. Neyse fotoları ekleyeceğim. Aslan sekiz bijon dodgemle şöyle doya doya doğaya kavuşayım İnşallah. Kalın sağlıcakla.. Saygılarımla...

Hassan bey yeni gördüm konuyu. hayırlı olsun aracınız.Ön diferansiyeli merak ettim kaça aldınız?
Sekiz bişonluyu tercih ederek doğrusunu yapmışsınız.Benimde diferansiyelle alakalı projeler var kafamda bakalım kısmetse.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba doçhasan,bitirde SİS'e gidelim.Anladın sen onu.
Kal sağlıklaç

Niyazi kardeşim sisdağına bununla gelemem motor sesi kafamı batlatır 1500 km yolda. Nasipse bu yaz geleceğim. Opel Frontera var onunla geleceğim. Dodge burada dağı tepeyi gezmem için. Selamlar...

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hassan bey yeni gördüm konuyu. hayırlı olsun aracınız.Ön diferansiyeli merak ettim kaça aldınız?
Sekiz bişonluyu tercih ederek doğrusunu yapmışsınız.Benimde diferansiyelle alakalı projeler var kafamda bakalım kısmetse.

Yavuz bey henüz takılmadı ama daha iyi olacağını düşünüyorum. En azından 100 lükten daha sağlam ve dayanıklı olur. Dif ve şanzıman ıvır zıvır 2,000,00 TL yi buluyor nerdeyse. Temiz ön dif için çok dolaştım fiyatlar aşağı yukarı aynı. 1000 ile 1250 TL arası değişiyor. Saygılarımla...

Hasan bey hayırlı olsun,bende karşıyakadayım müsayit olduğunuzda görüşelim.saygılarımla

alirıza' Alıntı:
Hasan bey hayırlı olsun,bende karşıyakadayım müsayit olduğunuzda görüşelim.saygılarımla

Ali Rıza kardeşim ben Kemalpaşadayım. İzmirden Kemalpaşaya gelirken Kemalpaşaya 3 Km kala yolun sağında BP istasyonundayım. Yolun düşerse beklerim. Selamlar.

Nihayet aldığım dif. ve şanzımanı araca taktık. Bizi bayağı uğraştırdı. Şimdi ön şaft kısa geldi haliyle arka şaftta kısalacak. Onlarıda hafta içi tamamlarım İnşallah. Büyük ihtimalle bu hafta bitecek ve Ejder yollarda olacak nasipse. Kalın sağlıcakla...

HASAN ABİ BENDE Bİ ÇİFT KABİN DODGE S150 ALMAYA ÇALIŞÇAM TOPLAMAK İÇİN SENCE NASIL BU ARAÇLAR ALMAYA EMEK HARCAMAYA DEĞERMİ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR