Doğa Sporları için Çorap Tavsiyesi ve Mesh Önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salserol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,687

salserol

Ana Kamp
piyasada bulabileceğimiz en sıcak tutan çorap hangisi ?? ben genelde kış faliyetlerinde kayak çorapları kullanıyorum. bazen de iki çorabı üst üste giyiyorum.
siz peki nasıl bir çorap giyiyorsunuz?? piyasada neden polar veya thinsulate çorap yok .Askerde iken botumuzun içine hacı messi giyerdik. tamam entegre botlar mevcut. peki mesler ayrı satılsa bizde alıp giysek güzel olmaz mı ??

Etiketler

deserteagle' Alıntı:
Bot içinde yeterince yer varsa el örgüsü yün çorap ;)

Aynen .

Ben İzmir'de yüncüler çarşısında Saf Koyun Yünü Çilesi aldım. Çileyi çözüp yumak yaptım. Çile ipliği çok ince idi.
Sağolsun komşu kadınlar iplikleri birleştirmişlerdi bir alet ile ( Adı neydi unuttum? ) :smiley:

Daha sonra başka bir komşu kadında o yün ipliklerde çorap örmüştü benim için.
4-5 arkadaş içinde özel olarak üretildi.

Ayak ölçülerini A-4 kağıda çizip o boyutta çorap örüldüydü.
Maliyeti de yün ağırlığı + 5,00 Dikim parası idi.

Dikim parası pahalı gibi gelsede ev hanımı komşu kadınlara harçlık olması için yüksek tuttum ben.
Arkadaşlarda itiraz etmemişti.
Hele bir etsinler göreyim. ;D

Ynt: Doğa Sporları için Çorap Tavsiyesi ve Mesh Önerisi

Mes konusuna gelince.

Şimdiye kadar hiç mesim olmadı. Camii önlerinde - İzmir'de Başdurak Camii - Hisarönü Camii - tezgahlarda deri mesler satılıyor.
Kaliteli zig (yumuşak deri) ile yapılmış oluyorlar. Bazılarının içinde peluş astarda oluyor.

Dağ botları içinde ki meslerin yerini aratmaz diye düşünüyorum. Çadır içinde iken de çıkarmaya gerek kalmaz.
Ben çadır içinde giymek için kısa boyda 2. bir yün çorap kullanıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR