Doğa Sporları Saati - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,862

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
Atech navigatör yurtdışından gelmiştir çok temiz kullanılmıştır saattde özellik olarak yok yok ondan fiyat 150 lira fiyatı çok uygun tuttum.
Kargo bana aittir

1-12 saat öncesi hava tahmini güneşli,bulutlu,parçalı bulutlu,yağmurlu,karlı
2-grafiksel altimetre 1 metre hassasiyetli
3-grafiksel barometre
4-termometre
5-hidrometre havadaki nem miktarını ölçer
6-alarm
7-zemin ayrdınlatma

Hava İstasyonu (Model: NH-007) ile Ürün Detayları Atech Gezgin altimeterklokke

Hava İstasyonu ile Atech Navigator altimeterklokke - altimetre, barometre, higrometre, sıcaklık, takvim, alarm, bellek, vb digitalur

Çok Atech Navigator fonksiyonel seyretmek

Cool özellikleri çok olan bir çok kaba zamanı!
Eşsiz işlevsellik yanı sıra şık tasarımı. Siyah ve gümüş detaylar da ise katı kayış. Aydınlatmalı arka ışık ..
Saat yüksek hassasiyetli sensör teknolojisi kullanılarak tasarlandı.

Altimetre:
- Ölçüm aralığı: -500 ile 9000 metre
- Ölçüm birimi: 1 metre
- Maksimum / altimetre için minimum bellek
Altimetre ve - Tarihi ve son 12 saatlik grafik
- Rakım Alarm
- "Trip Timer": 9 saat 59 dk 59 sn

Barometre / Hava İstasyonu
- Basın Alanı: 300,0 hPa / mbar için 1100,0 hPa / mbar
- Çözünürlük: 0.1 hPa / mbar (0.01 inHg)
- Maksimum / basın için minimum bellek
Baskı ve Son 12 Saat grafik temsil - Tarihçe
Tahmin basıncına (güneş, Bulutlu, bulutlu, yağmur, fırtına tabanlı) - Elektronik hava
- Basınç Göstergesi

Higrometre:
- Bağıl nem (20 -% 95)
- Maksimum / bağıl nem için minimum bellek

Termometre / çalar saat:
- Takvim hafta içi bakış
- Alarm fonksiyonu
- Termometre: -20 ° C - 60 ° C
- Sıcaklık Celsius veya Fahrenheit
Sıcaklık - Max / Min Hafıza

3907.jpg

3985.jpg

3990.jpg

satış yaptığım referanslarım
1-Reha bey(reha)
2-Mahmut bey(kasırga1)
3-Müfit bey(fix)
4-Serkan bey(serkan35)
5-Mustafa bey(dr_musty)
6-Fatih bey

Etiketler

Ynt: Doğa Sporları Saati - SATILDI

Saat çok değerli Barbaros Beye(bsayil) satılmıştır,doğada güzel yerler keşfetmeniz dileklerimle hayırlı olsun güle güle kullanın...

adventureman' Alıntı:
Saat çok değerli Barbaros Beye(bsayil) satılmıştır,doğada güzel yerler keşfetmeniz dileklerimle hayırlı olsun güle güle kullanın...
teşekkür ederim ;D

selamlar

ben casio prg 500 almak istiyordum ancak fiyatı bakımından bir süreliğine askıya aldım. ancak sizin satmiş olduğunuz bu saati görünce bunda karar kıldım. ancak bu saat hakkında pek fazla bilğim yok. EMİNÖNÜNDE vaya başka bir yerde bulup görme şansım varmıdır. şimdiden vakit ayırmanıza teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR