<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Pantalon Tavsiyesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="A.Argun" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
A.Argun' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ömer bey,uygun fiyattan kastınız ne kadar bilmiyorum ama,Kzılay da Alpinist de 70 Tl civarı bir pantolon var(bende giyiyorum)Ülkealan pasajının altında K2 outdoor mağazasında High Mountain marka pantolonlar var(tam hatırlamıyorum ama 70-100 aralığında olabilir)Birde Ulusta Yıba çarşısında Bahriyeli var.Çok fazla seçenek yok malesef,pantolonun özellikleri arttıkça fiyatta artıyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhaba, uygun fiyattan kasım 70-80 tl aralığında bir pantalon düşünüyorum, marka mağazaların dışında fiyat etiket uygulaması pek olmadığı için, satıcının atıyorum 70 tl lik pantalonu, 100 ile başlayıp, 80 ne satabilmesi gibi durumlarla çok karşılaştığımdan bu başlık altında önerilen yerleri bulmak istedim.<br />
Mesajınızdan sonra, K2 nin sayfasına baktım evet orada ki pantalonlar uygun gibi, birde ricam Alpinisteki pantaloınun marka ve modelini verebilirmisiniz.<br />
Teşekkürler.<br />
Ayrıca Columbia pantalonuna baktım 149 tl den, 110 tl ye inmişler, bu fiyat politikaları hoşuma gitmiyor, 1 hafta daha beklesem 90 tl ye düşmeyeceğini ne malum.Şunu en baştan makul fiyatlara verseler de insanlarda uğraşmasalar.</div>