Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melis_burcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,845
Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Bizde serdar kılıçsız yaparız .. bu da bir alternatif..

Etiketler

gercekten cok şanşlısınız
dağevi programında kadim bir dostum cıktı programına yaklaşık 15 yıldır görmediğim bir arkadaşımdı mail atdım keendisine ama dönmedi henüz bana

Gerçekten ama gerçekten hiç aç kaldınızmı?
İnsan,en azından ben aç kalırsam yenilecek kadar yumuşak(kemirmekte dahil)her şeyi yerim.
Merak etmeyin sizde kazara o hale düşerseniz nasıl yeniyormuş görürsünüz

Doğa da hiç bir zaman sıkılınmaz,beyninizi meşgul edecek bir nokta her an için vardır,
Bırakın bu gereksizlikleri,milyonlarca yıldızın seyrinin zevkini çıkarın.
Çok sıkılırsanız bu evrende ne kadar küçük olduğunuzu hatırlayıp hiç bir zaman büyüklük taslamamayı hatırlayın
Zaten bir başlarsanız düşünmeye,bazı yıldızların ışığının 50 yıl bazılarınında 200 yıl önceki görüntüleri olduğunu,oradan devamla uçsuz bir nehir.
Birde bakmışsınız sabah olmuş ;D

Doğada çok defa aç ve yalnız kaldım..evt insan ister istemez alternatifler üretiyor,ve nomalde burun kıvıracağı bi çok şeyi yiyor..

Tabi yapabiliriz güzel bir organizasyon . Her ne kadar İstanbul'lu olmasak da geliriz yine ...

serdar kılıçı bende seviyorum takip ediyorum.. insanları sürekli doğaya yönlendiriyor ve kamp tarzı organizasyonlara davet ediyor .. fakat kurucusu olduğu wolftrack kulubünün fiyatlarını gördükten sonra ne yazıkki sempatim bayağı azaldı kendisine.