Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,038
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ne tasi ... En buyuk fantazimi acikliyim sana hani abd de atis sahalarinda 150 200 metreye arac koyup tararlarya onu yapmak bil bakalim arac ne olacak? Kasasi saglam olup kiloyla satilan bir arac ?

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Ne tasi ... En buyuk fantazimi acikliyim sana hani abd de atis sahalarinda 150 200 metreye arac koyup tararlarya onu yapmak bil bakalim arac ne olacak? Kasasi saglam olup kiloyla satilan bir arac ?

hehehee tabiki DEFENDER ne olacak ama üzülme sen tarasanda o araba gene yürür hemde senin inadına nasıl gider varyaaa ;D ;D ;D

Tarik hadi bi hava almaya çik sen kardeşş

sakalli abi tarigin muşurda problem var açmadi heralde makina hararet yapti.

hehee hüseyin usta o benim sesimi zor keser akşam dağdaydım ava gittik bir kaç kırmızı pullu alabalık yanında bir büyük ;D yeni geldim muco sende hararet problemi mi var yoksa bana diyon

Mücom benim sana sararmıyım hiç , açıkçası ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyordum , senin başlık tam üzerine geldi aklımdan geçmişti vx80 dingili nasıl olur hazır kendiliğinden kilitli falan derken inceleyince onlarında 35 ve üzeri lastik boyutlarında hiç içaçıcı olmadığını öğrendim.

Bu arada bana yine güleceksiniz ama benim aracım strandart hani demişsin ya gırtlak altı , ciddi söylüyorum 4 helezon ve get dışında hiçbirşey yok. Taban sacı bile orjinal gelince görürsün paspas falan bile yok

De git yavuz abi din kardeşiyiz. Arabanin alti celik kuvvet ustu jandarma yeme beni şimdi.
Bu arada bizim onler 35 ustu için dogru çokda verimli degiller. Sizinkilerden iyidir o kesinde hiç kirilmicak bir durum yok. Teşki 40/60 gibi olsaydi.

Aslinda bu konuda ciddi bir birikime sahipsin. Kira kira mukemmele yaklaştin. paylaşsan bilgilerinin tenekeci kardeşlerim daha fazla madur olmasa

Birde şu aksdan bahce çitini bir resimlesek

Yahu sadece ön dingil farklı, başka bişey değişmedim Çit meselesine gelince iki adet ön aksım var kırık ikiside eski dingileden biri yerli biri orjinal, başka kırığım yok henüz, 2 aksla çit olurmu bilmem

Şaftlarla pimleri ayri bahceyemi çaktin abi?

RedlinE' Alıntı:
Şaftlarla pimleri ayri bahceyemi çaktin abi?

şaft yok abicim kırılan , bir kerede pim var oda eski dingilden , aynı dingildi hep kırılan , onu değiştirdik işte bizde

ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm

hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş neden gülüyorsun, tilkide demiş ben gülerim böyle işe demiş , anlayan anlar hala LR diyorlar ,LR den bir örnek daha ,ortağın eşinde 0 km disco 4 yeni kasa ,kadıncağız kullanıyor ,bizim ortağada geçen ay 2006 LC 100 aldık ,geçen hanımlar beraber toplanmışlar ,benim hanımda benim LC ile gitmişti ,ortağın eşi demişki ya hangi araba 0 km alındı ben anlamadım bu araba çok sert takır tukur yolda salla baş oluyorsun ,eşimin arabasını uzaydamı imal etmişler :

Hoca yenge bile anladi diyosun ama bizim panda ile rum anlamadi ni diyosun yani ?

RedlinE' Alıntı:
Hoca yenge bile anladi diyosun ama bizim panda ile rum anlamadi ni diyosun yani ?

muco cihan abi geldi ikisi birarada oldunuz 3. yü bekliyom ;D ;D

ortaya seni alalim.