Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,036
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ne tasi ... En buyuk fantazimi acikliyim sana hani abd de atis sahalarinda 150 200 metreye arac koyup tararlarya onu yapmak :smiley: bil bakalim arac ne olacak? Kasasi saglam olup kiloyla satilan bir arac ?

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Ne tasi ... En buyuk fantazimi acikliyim sana hani abd de atis sahalarinda 150 200 metreye arac koyup tararlarya onu yapmak :smiley: bil bakalim arac ne olacak? Kasasi saglam olup kiloyla satilan bir arac ?

hehehee tabiki DEFENDER ne olacak ama üzülme sen tarasanda o araba gene yürür ;) ;) hemde senin inadına nasıl gider varyaaa ;D ;D ;D

Tarik hadi bi hava almaya çik sen kardeşş

sakalli abi tarigin muşurda problem var :smiley: açmadi heralde makina hararet yapti. :smiley:

hehee hüseyin usta o benim sesimi zor keser akşam dağdaydım ava gittik bir kaç kırmızı pullu alabalık yanında bir büyük ;D yeni geldim muco sende hararet problemi mi var yoksa bana diyon :D :D :D :D

RedlinE' Alıntı:
Ne sakata gelcem karişikk

Mustafa abinin kiramicagi aksi birak şaseyi bulda once ondan sonra konuş.
Abimizin anlayişi kirmadan donmem kardeşşşş
tarzi o yapisi o p.tesi araba sanayiye gitmezse ben hafta sonu yattim diyo.

yavuz abuuu neden bana sardin ki

1 benim arabam şitandart senin araban girtlak altinda bi tek taban saci kaldi degişmedik. neden ikisini kiyasliyosun. takalim sanada 38 peşimden gelebilecenmi diyosun.
senin kalemin heytem abinin makinesi ikinizi ayni kulvarda gormek isterim ki nasipse gorecez inşallah

ayrica ben aks 80 demedim netten bussuru resim indirdim çokda ilginçler var :smiley:

sen de bakiyim şimdi senin yapili arabanin karşilgi benim standart arabammi

yani sizin araçlarin altini degişmeden araziye çikamiyomuyuz.

Mücom benim sana sararmıyım hiç :smiley: , açıkçası ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyordum , senin başlık tam üzerine geldi :D aklımdan geçmişti vx80 dingili nasıl olur hazır kendiliğinden kilitli falan derken inceleyince onlarında 35 ve üzeri lastik boyutlarında hiç içaçıcı olmadığını öğrendim.

Bu arada bana yine güleceksiniz ama benim aracım strandart hani demişsin ya gırtlak altı , ciddi söylüyorum 4 helezon ve get dışında hiçbirşey yok. ;) Taban sacı bile orjinal gelince görürsün paspas falan bile yok :smiley:

De git yavuz abi din kardeşiyiz. Arabanin alti celik kuvvet ustu jandarma yeme beni şimdi.
Bu arada bizim onler 35 ustu için dogru çokda verimli degiller. Sizinkilerden iyidir o kesinde hiç kirilmicak bir durum yok. Teşki 40/60 gibi olsaydi.

Aslinda bu konuda ciddi bir birikime sahipsin. Kira kira mukemmele yaklaştin. paylaşsan bilgilerinin tenekeci kardeşlerim daha fazla madur olmasa ;)

Birde şu aksdan bahce çitini bir resimlesek :smiley:

RedlinE' Alıntı:
De git yavuz abi din kardeşiyiz. Arabanin alti celik kuvvet ustu jandarma yeme beni şimdi.
Bu arada bizim onler 35 ustu için dogru çokda verimli degiller. Sizinkilerden iyidir o kesinde hiç kirilmicak bir durum yok. Teşki 40/60 gibi olsaydi.

Aslinda bu konuda ciddi bir birikime sahipsin. Kira kira mukemmele yaklaştin. paylaşsan bilgilerinin tenekeci kardeşlerim daha fazla madur olmasa ;)

Birde şu aksdan bahce çitini bir resimlesek :smiley:

Yahu sadece ön dingil farklı, başka bişey değişmedim :smiley: Çit meselesine gelince iki adet ön aksım var kırık ikiside eski dingileden biri yerli biri orjinal, başka kırığım yok henüz, 2 aksla çit olurmu bilmem :D :D

Şaftlarla pimleri ayri bahceyemi çaktin abi?

RedlinE' Alıntı:
Şaftlarla pimleri ayri bahceyemi çaktin abi?

şaft yok abicim kırılan , bir kerede pim var oda eski dingilden , aynı dingildi hep kırılan , onu değiştirdik işte bizde :D

ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm :D :D :D :D :D :D :D :D

hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş neden gülüyorsun, tilkide demiş ben gülerim böyle işe demiş , anlayan anlar hala LR diyorlar ,LR den bir örnek daha ,ortağın eşinde 0 km disco 4 yeni kasa ,kadıncağız kullanıyor ,bizim ortağada geçen ay 2006 LC 100 aldık ,geçen hanımlar beraber toplanmışlar ,benim hanımda benim LC ile gitmişti ,ortağın eşi demişki ya hangi araba 0 km alındı ben anlamadım bu araba çok sert takır tukur yolda salla baş oluyorsun ,eşimin arabasını uzaydamı imal etmişler :D:D :D :D :D :

Hoca yenge bile anladi diyosun ama bizim panda ile rum anlamadi ni diyosun yani ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR