KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
cihanülker' Alıntı:
ulen nasıl erkek arabası bu her yere batıyor ,aks kırıyor,pim koparıyor , en uzak mesafeye otobüslen git daha iyi bari otobüs gidiyor bu lr gitmezde daha ne diyeyim ki
35 lastikde vx80 de akslarda ve difransiyellerde sıkıntı yok, ama vx80 ler şanzıman sorunu çıkartmaya başladı, hatta standart lastiklilerde bile. Buda normal aslında belki 15 yıllık arabalardan basediyoruz 2-2,5 ton ve şanzıman ömürleri bitiyor
arıza yapmayan araç görmedim, geçen hafta en sorunsuz dediğimiz vitarada aks kafası direk difransiyel kutusunu kırıp çıktı
Tempus' Alıntı:
35 lastikde vx80 de akslarda ve difransiyellerde sıkıntı yok, ama vx80 ler şanzıman sorunu çıkartmaya başladı, hatta standart lastiklilerde bile. Buda normal aslında belki 15 yıllık arabalardan basediyoruz 2-2,5 ton ve şanzıman ömürleri bitiyor
arıza yapmayan araç görmedim, geçen hafta en sorunsuz dediğimiz vitarada aks kafası direk difransiyel kutusunu kırıp çıktı
Bunu deyince aklıma Onur geldi ,arabayı almış gelmiş ilk gün bir test edelim dedim, daha yeni başlamıştık teste adam düşüp bayıldı , 1 saat falan cümle kuramadı pe pe pe ;D ;D ;D ;D